Berniukų turnyras Augustove

Balandžio pradžioje dvi Vilniaus ir viena Kauno berniukų komandos dalyvavo varžybose Augustove (Lenkija).  Kartu vyko ir keletas tėvų. Vaikai turėjo puikią galimybę žaisti lauke.  Šiltas oras, puiki danga, gera nuotaika – nuostabios sąlygos vaikams patirti žaidimo malonumą.

Tiek tėvai, tiek vaikai negalėjo atsistebėti puikiai įrengta lauko aikšte ir ypač aikštės danga, kurios viduryje puikavosi PZU logotipas.  

Diana

One Response to “Berniukų turnyras Augustove”

  1. ARugsėjis 30, 2011 12:58Jau įsigaliojo viešųjų pirkimų įstatymo papildymas……. Perkama prekė- MOKYTOJAS. Prašome teikti komercinius pasiūlymus….. Vokų atplėšimas įvyks…… Pretendentai turi būti ne mažiau kaip trys….Kaip jums patinka visa tai???Mane tai apima siaubas ir depresija. Išėjo mokytojas- mindom dar vos ne mėnesį ir ieškom žmogaus. Nerandam- dar ieškom….. Nusivažiuosim mes tai viešaisiais pirkimai, tikrai mielieji nusivažiuosim. Tikrai, tai kaip su viešaisiais pirkimai perkant logopedų, pavaduotojų, socialinių ped. ir soc. ped, mokytojų padėjėjų paslaugas? Negi tikrai čia naujasis mokytojų viešųjų pirkimų įstatymas jau negalios. Taigi direktoriai “švogerkas” į tas vietas atsives- kaip jūs manot????

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos