sezono startas

Prasideda naujas sezonas. Naujos komandos interlygoje sulaukti broliukai iš Latvijos Rygos „Ryga“.

Savaitgalis gausus rungtynėmis:

Šį penktadienį, Vilniuje, aikštėje prie Lazdynų LUKOIL degalinės, I turo INTERLYGOS rungtynėmis startuoja 2009-ųjų beisbolo sezonas. Balandžio 24 dieną 14.30 val. pirmieji į aikštę išbėgs Vilniaus „Logipolijos“ ir Kauno“Lituanicos“ beisbolininkai. Po jų, 17.30 val., susitiks Bresto“Zubry“ ir Rygos“Riga“ komandos. Šeštadienį nuo 13.00 val. žais „Logipolija“-„Riga“, po šių rungtynių, 16.00val., savo jėgas išbandys „Lituanica“ ir „Zubry“. Sekmadienį nuo 10.00val. žais „Logipolija“-„Zubry“, po šių varžybų-„Lituanica“-„Riga“.

Šeštadienį, balandžio 25d., startuos ir Lietuvos jaunių čempionatas. Starto rungtynėse susitiks Vilniaus“Sporto Vilkai“ ir Kauno“Lituanica“. Varžybų pradžia- 10.00 val.

Šeštadienį savo čempionatą atidaro ir jaunučiai- 13.00val. mažojoje aikštėje Vilniaus „Sporto Vilkai“ egzaminuos bendraamžius iš Druskininkų. Be šių rungtynių nuo 10.00 val. žais berniukai: BK“Vilnius“ priims bendraamžius iš Ruklos. Sekmadienį BK“Vilnius“ jaunučiai nuo 16.00 val. rungsis su bendraamžiais iš Kauno“Lituanicos“ klubo.

Visiems linkime sėkmingų startų ir neslėpsime labiausiai palaikom Vilniaus beisbolo klubą ir linkime visur nugalėti. Oras bus geras sušils iki 17 laipsnių, lietaus tikimybė maža

2 Responses to “sezono startas”

  1. Orai Lietuvojepriklauso nuo golfo sroves, Ledynu tirpsmo ir Naglio Shulijos nuotaikos!:)

  2. naglis pabure gerus si kart
    siaip labai visiem rekomenduoju meteo.lt
    cia kaip orai prie draugu
    dvieju paru tiksliai duoda ptrognoze

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos