Paaiškėjo berniukų čempionai

       Baigėsi 2009 metų berniukų čempionato finalinės kovos. Po permainingos ir aštrios kovos trečiąją pergalę, po pratęsimo, išplėšė, labiau patyrusi Vilniaus „Sporto Vilkų“ komanda, kuri rezultatu 13 – 8 įveikė Vilniaus „Ąžuolyno“ komandą.
      Malonu, kad iš perspektyvių naujokų sudaryta „Ąžuolyno“ komanda, sustiprinta keliais senbuviais, sustiprino Lietuvos berniukų čempionatą, išėjo į finalą, o finale rimtai priešinosi „Sporto Vilkų“ komandai, kuri vis stebėjosi kovingu „Ąžuolyno“ charakteriu. Finalo serija iki 3 pergalių baigėsi 3 – 1, bet tai neatspindi finalo karščio. Visos trys „Sporto vilkų“ pergalės buvo pasiektos po įnirtingos kovos, kurios atmosferą vis kaitino nemažas būrys sirgalių, pasidalinusių į dvi stovyklas. Dariaus Gerasimavičiaus saldieji prizai didino žaidėjų motyvaciją, šūkis „Žirniai“ kėlė „Sporto Vilkų“ kovingumą ir telkė kovai.
        Šios dienos rungtynes „Ąžuolyno“ komandoje ant kalniuko rungtynes pradėjo ir pabaigė Nomeda, kurios mėtymas įvarė baimės „Sporto Vilkų“ vyrukams, gaudytojo pozicijoje žaidė, ir neįprastą traumą (kamuoliuku į pakaušį) gavo Lukas Pupininkas, tiesa, stiprios valios dėka, rungtynes tęsė. Pirmoje bazėje, kaip visada užtikrintai, žaidė Aistė, antroje bazėje Matas Ramonas, Trečią bazę gynė Arnas, o SS pozicijoje Viktoras. Centro F. – Romantas, kairys F. – Robertas, dešinys F. – Jonas.
       Gaila, kad ne visi „Ąžuolyno“ komandos žaidėjai, dėl vienokių ar kitokių priežasčių, šiandien gynė komandos garbę, pergalė buvo visai arti, bet kai kurie pasirinko vasaros teikiamus malonumus…
       Šios dienos čempioniškose rungtynėse „Sporto Vilkų“ komandoje ant kalniuko rungtynes pradėjo ir pabaigė stipriausias komandos metikas Marius, gaudytojo pozicijoje puikiai čempionate pasirodęs Adomas. Pirmoje bazėje ramiai tvarkėsi Matas Nedzveckas, antrąją bazę šiandien gynė Antanas Gerasimavičius, kuris čempionato metu gerai pasirodė metiko pozicijoje. Trečią bazę gynė Deividas,- tvirtas komandos ramstis čempionato metu; SS pozicijoje žaidė eiklusis brolis Karolis, o centro F. – kitas eiklusis brolis Matas. Kairiame F. – naujasis bebaimis Lukas, o dešiniame F. žaidė Domantas. Nuo suoliuko komandą palaikė, po sunkios traumos atsigaunantis, bet dar žaisti negalėjęs Titas.
       Sudėtinga rungtyniaujančioms komandoms buvo vadovauti ir treneriui Virmidui, juk abi komandos – jo auklėtiniai, nors persiplėšk…

Žilvinas Vodzinskas,
2009-06-22

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos