Tee Ball 2010 startavo sėkmingai

DSC08557                      Šiandien, 2009-12-05 startavo pirmą kartą Lietuvoje surengtas beisbolo Tee ball formato (smūgiuojama nuo stovo) čempionatas. Pirmasis turas vyko Vilniuje, Ąžuolyno mokykloje. Čia susigrūmė jauniausiojo amžiaus (gimę 1999m. ir jaunesni) beisbolininkai iš Vilniaus, Kauno ir Kauno rajono. Nors vietos žiūrovams nebuvo daug – visi tilpome ir su malonumu galėjome džiaugtis mažųjų pasiekimais ir „bajariukais“. Tikėjausi, kad dalyvaus daugiau vilniečių mamyčių, bet matyt, ne visos rado laiko šiam renginiui , o vaizdai ir gera nuotaika buvo nepakartojami.

DSC08559

DSC08558                      Kadangi tai pirma tokia praktika, tai ir teisėjavime (Kęstas ir Robertas) ir sekretoriavime (Nomeda) galėjo būti smulkių netikslumų (visi mokėmės), o mano skelbiami rezultatai nėra oficialūs.

                      Pirmieji į aikštę išbėgo Lituanica 1 iš Kauno ir Tigriukai iš Kauno rajono. Malonu pastebėti, kad Tigriukų komandoje žaidė net trys mergaitės, kurio puikiai tvarkėsi aikštelėje. Treneriui Donatui Maciulevičiui vadovaujant, Sigitui Kamanduliui aktyviai padedant, labiau patyrę Lituanica 1 žaidėjai, be vargo įveikė nesenai Arvydo Birbalo pastangomis suburtą Tigriukų komandą rezultatu 23 – 7.DSC08565

                      Antrose rungtynėse kovėsi Donato Maciulevičiaus vadovaujama Lituanica 2 ir Nicolas Aubin (Kanada) bei Irenos Juršėnaitės vadovaujami Vilniaus Sporto Vilkai. Vilniečiams sekėsi puikiai, jie laimėjo rungtynes rezultatu 17 – 4.

DSC08567DSC08568     DSC08566                 Trečiose rungtynėse Vilniaus Sporto Vilkai, po atkaklios kovos, rezultatu 8 – 4 įveikė galingai pasipriešinusią Lituanica 1 komandą.

                      Ketvirtose rungtynėse Vilniaus Sporto Vilkai jau triuškino mažiau patirties turinčią Tigriukų komandą ir pelnė pergalę rezultatu 21 – 1. Tuo pačiu vilniečiai iškovojo trečiąją pergalę iš tik pat galimų.

 DSC08569   DSC08572                  Penktose rungtynėse Tigriukų komanda, nepalūžusi po skaudaus pralaimėjimo, įnirtingai priešinosi Lituanica 2 komandai, bet pritrūko sėkmės, o rungtynes rezultatu 11 – 7 laimėjo Lituanica 2 komanda.

                      Gera nuotaika lydėjo visus turo dalyvius ir svečius. Visiems linkime sėkmės ir sekančiuose turuose.

 DSC08573DSC08576

Komanda; rungtynės; pergalės; taškai:

                      Sporto Vilkai  3 – 3 – 6

                      Lituanica 1      2 – 1 – 3

                      Lituanica 2      2 – 1 – 3

                      Tigriukai         3 – 0 – 3

 

                      Primenu, kad rytoj Vilniuje, Ąžuolyno mokykloje rungsis vyresnio amžiaus (gimę 1997 ir jaunesni) komandos. Ateikite palaikyti saviškių. Pirmos rungtynės prasidės 9 val.

Žilvinas Vodzinskas

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos