Tee Ball 2010 Vilniaus turo antroji diena

Šiandien toliau tęsėsi Vilniaus turo kovos. Dalyvavo keturios komandos (gimę 1997 ir jaunesni):

Vilniaus Sporto Vilkai, Vilniaus Ąžuolynas, Kauno Lituanica ir Tigrai iš Kauno rajono. Abi Vilniaus komandos po du kartaus susitiko su  svečių komandomis. Viso buvo sužaistos aštuonios rungtynės, kurios užtruko beveik iki 16 val. Nors alkani ir pavargę, bet laimingi buvo ir žaidėjai ir žiūrovai. 

Komanda; rungtynės; pergalės; taškai.

Sporto Vilkai                       4   –   4   –   8

Lituanika                             4   –   2   –   6

Ąžuolynas                            4   –   2   –   6

Tigrai                                    4   –   0   –   4 

 

Atkakliausiai vyko rungtynės tarp Ąžuolyno ir Lituanicos, tiesa, abi rungtynes laimėjo Lituanicos komanda, pirmas rezultatu 10 – 8, o antras po pratęsimo ir grubios sekretoriato klaidos rezultatu 10 – 9.

Maloniai nustebino Arvydo Birbalo vadovaujama Tigrų komanda iš Kauno r., kuriai pergalių iškovoti nepavyko, bet aktyviai priešinosi ir kovojo. Manau, kad ne už kalnų jų pergalių kelias.

Sporto Vilkai skynė pergales kaip, žiedus vasaros pievoj, bet, žinant šios komandos tikslus, žaidimo kokybė netenkino ne tik reiklaus trenerio Virmido.

Lituanica komanda, tikriausiai, neparodė visko ką gali, tai galima buvo numanyti iš neįprastai audringai ir rėksmingai vadovavusio trenerio Donato Maciulevičiaus elgesio.

Smagu, kad gan gausiai susirinko palaikančiųjų. Ir tėveliai ir manytės tyrinėjo beisbolo subtilybes, džiaugėsi savo atžalų pasiekimais, pergyveno dėl nesėkmių, palaikė skanduotėmis bei plojimais.

Nuostabių emocijų pliupsnį sukeldavo mažojo „pipiro“ Roko pasirodymas aikšelėje, jo žaidimas buvo staigmena ir varžovams, kuriems sunku buvo jį stabdyti, Rokas pelnė taškus.

Tikslai buvo pasiekti, žaidybinės patirties galėjo pasisemti tiek naujokai tiek „senbuviai“, tiek žiūrovai gan linksmai leidę laiką. Taisyklės, teisėjavimas, sekretoriavimas – tobulintini dalykai, nes daug kyla neaiškumų, bet juk dabar visi mokomės, svarbiausia, kad mažieji beisbolininkai turi galimybę žaisti ir tobulėti šaltuoju metų periodu. Organizavime trūko pietų pertraukos, gal būt su organizuotu pavalgymu. Čia galėtų pagelbėti beisbolininkas Antanas plėtojantis kebabų verslą. Sekantį turą, surėmę pečius, galėtume padėti Virmidui patobulinti turo organizaciją. 

Palinkėkime sėkmės mūsų beisbolininkams ateinančiuose turuose, vilniečiai antrame turture susitiks tarpusavyje po dviejų savaičių (2009-12-19, šeštadienį),  o dabar visus į treniruotes ir jokio kriuksinčio gripo! 

Žilvinas Vodzinskas

3 Responses to “Tee Ball 2010 Vilniaus turo antroji diena”

  1. smagus info
    del maitinimo galima paderinti
    o kas tas antanuko bendravardis ir as koki kebbabba sukirsciau
    o Rokas buvo superinis ir juokesi ir plojo ir bego ir taskus nese zodziu savaitgalio geriausias zaidejas
    sekmes darius

  2. Antanas, anksčiau yra žaidęs už Logipolijos komadą, o pernai, kol Virmidas buvo JAV, buvo jaunučių treneris per Sporto Vilkų Cup 2008 Utenoje. Šiuo metu suka savo versliuką, kepa kebabus, lyg tai fabijoniškėse. aš su juo kalbėjau, jam irgi įdomus tas klausimas. Tarkim jam paskambinus, jis paruoštų užsakytą kebabų ar mėsainių skaičių, o kainą „paderintų“. Atvežimo dar neapkalbėjom. Zinoma, gal būtų smagu gauti kareivišką termosą arbatai, ar pan.

  3. na zinoma geris ir vaikams patinka ir tevams norisi
    as uz

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos