Dzialdowo Cup 2010

 

dz

Šių metų vasario 4 – 7 dienomis vyks tarptautinis draugiškas jaunučių turnyras Dzialdovo Cup 2010, Lenkijoje. Tikimasi, kad į turnyre dalyvaus komandos iš aštuonių šalių. Nuo Vilniaus iki Dzialdowo apie 450 km, priklausomai kokį maršrutą rinktis. Dzialdowo miestelis yra netoli istorinio Žalgirio mūšio (Griunwald) vietos – apie 33 km.

Griunwald

Griunwald

 Pagrindinis turnyro organizatorius – Zdislovas, kuris buvo atvykęs su komanda į Vilnius Cup 2009 turnyrą.

Atidarymas

Atidarymas

Prisimenant praeitų metų turnyrą Dzialdove, kur pagrindinį apdovanojimą, Lenkijos Prezidento įsteigtą taurę, laimėjo Vilniaus Sporto Vilkai, galima tikėtis, kad ir šių metų turnyro organizavimas vyks panašiai.

Aikštė

Aikštė

Rungtyniavo gan didelėje mokyklos salėje su elektroniniu tablo ir erdviomis tribūnomis sirgaliams.

Tribūnos

Tribūnos

Vienu metu vyksta vienos rungtynės, tad yra galimybė pamatyti visas rungtynes. Komandos maitinamos čia pat mokykloje. Vaikai apsistoja mokyklos klasėse, miega ant čiužinių, kuriuos parūpina turnyro organizatoriai, bet reikia turėti miegmaišį ir pagalvėlę. Yra galimybė praustis dušuose.

Miegamasis

Miegamasis

Praeitais metais ir tėveliai turėjo atskirą nuo vaikų klasę, o miegojo ant pagerintų čiužinių. Todėl reiktų skubiai apsispręsti kas iš tėvelių važiuoja ir pranešti vykstančiųjų skaičių (pranešti Žilvinui Vodzinskui per ketvirtadienį ). Tuomet galvosime dėl transporto, maitinimosi ir pan.

Žilvinas V.

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos