Trečiąjį tarptautinį beisbolo turnyrą Breste (BLR) laimėjo vilniečiai

Speiguotąjį savaitgalį mūsų klubo jaunieji beisbolininkai (U12) svečiavosi Breste (BLR), kur dalyvavo tarptautiniame beisbolo turnyre.

Turnyre, mušant nuo stovo, Vilniaus jaunoji komanda, pirmose rungtynėse, įveikė savo bendraamžius iš Bresto rezultatu 18 – 13, o antrose rungtynėse pralaimėjo rezultatu 21 – 18, tačiau susumavus abiejų rungtynių rezultatus, turnyro nugalėtojais ir taurės laimėtojais paskelbti Vilniaus beisbolininkai. Geriausiais žaidėjais Vilniaus komandoje paskelbti ir asmeniniais prizais bei diplomais apdovanoti:

  1. Povilas Grigas
  2. Domantas Bastys
  3. Deividas Žilionis

Turnyre, mušant nuo metiko, susirungė Vilniaus Sporto Vilkai ir dvi Bresto Zubry komandos.

Pirmose rungtynėse Sporto Vilkai, po nesėkmingos pradžios ir fantastiškai gerų 3 ir 4 kėlinukų, nugalėjo Bresto Zubry 2 komandą rezultatu 18 – 8. Metiko pozicijoje žaidė Karolis Jonaitis, Nomeda Neverauskaitė ir Lukas Pupininkas. Gaudytoju žaidė Lukas Pupininkas ir Karolis Jonaitis.

Antrose rungtynėse Sporto Vilkai susikovė su Bresto Zubry 1 komanda ir, rezultatyviai sužaidę antrą rungtynių dalį, iškovojo pelnytą pergalę rezultatu 12 – 5. Nuo „kalnelio“ mėtė Adomas Aleksandravičius, kurį nuo 5 kėlinuko pakeitė Marius Balandis. Gaudytojo pozicijoje , visas rungtynes, puikiai tvarkėsi Titas Vodzinskas.

Trečiose rungtynėse Sporto Vilkai, pademonstravę puikią gynybą, antrą katrą įveikė Bresto Zubry 2 komandą rezultatu 0 – 8. Metiko kalnelis visas rungtynes buvo patikėtas Titui Vodzinskui, o gaudytojo dalia teko Mariui Balandžiui.

Ketvirtose rungtynėse susitiko Sporto Vilkai ir Bresto Zubry 1 komandos. Užvirė rimta kova. Ir vienos ir kitos  komandos metikai tik po vieną kartą dovanojo baze už bb (netaiklūs metimai). Gynybos tvarkėsi puikiai. Ir tik viena, nelemta, vilniečių klaidelė, leido Bresto beisbolininkams švęsti pergalę rezultatu 1 – 0. Metiko pozicijoje, visu gražumu žibėjo Marius Balandis, gaudytojas Karolis Jonaitis.

Susumavus rungtynių rezultatus Vilniečiai paskelbti turnyro nugalėtojais ir taurės leimėtojais. Geriausiais žaidėjais Vilniaus Sporto Vilkų komandoje paskelbti ir asmeniniais prizais bei diplomais apdovanoti:

  1. Titas Vodzinskas
  2. Karolis Jonaitis
  3. Marius Balandis

Geriausiu turnyro žaidėju nominuotas Titas Vodzinskas.

Tarptautinį beisbolo žiemos turnyrą Breste (BLR) laimėjo ir pagrindinius prizus išsivežė Vilniaus beisbolininkai. Jau tradicija tampančias šaunias sutiktuves surengė tėveliai, šį kartą pasirūpino Algirdas Balandis.

Palinkėkime sėkmės ateities startuose mūsų šauniems beisbolininkams.

Žilvinas V.

2010-01-26

One Response to “Trečiąjį tarptautinį beisbolo turnyrą Breste (BLR) laimėjo vilniečiai”

  1. Pasiskaitai sau siltai ir viskas aisku. Nereikia po jokius uzsienius vazineti.
    Aciu Zilvinui.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos