Draugystės mačas

Sekmadienį Vilniaus Ąžuolyno mokykloje įvyko mačas, kurį galėčiau pavadinti – draugystės maču.

Vilniaus Vilkų Vilkai (VVV) U100 susitiko su Sporto Vilkų (U12) komanda papildyta Ąžuolyno komandos žaidėjais ir Meška. Vilkų Vilkai progresuoja su kiekvienu susitikimu, tik ketvirtajame kėlinuke berniukams pavyko išlyginti rezultatą 4 – 4. Ir tik keletas nesugraibytų kamuoliukų neleido paragauti pergalės skonio, berniukai nugalėjo VVV U100 komandą rezultatu 6 – 4. Kadangi VVV U100 komandą atstovavo net 15 žaidėjų šiose rungtynėse laikėmės principo: aikštelėje vaikas – aikštelėje vienas iš tėvų, todėl VVV ne visada galėjo žaisti stipriausios sudėties.

Kitose rungtynėse į aikštelę išbėgo dar nežaidę VVV žaidėjai ir keli jau nuvargę po pirmųjų rungtynių. Sporto vilkai jau pirmuoju puolimu parodė dantis, atsinešdami 5 taškus, tiesa tai nė motais VVV komandai, žavingas moteriškas juokas toliau skambėjo aikštelėje. Toliau žaidimas apsilygino, o rungtynes Sporto vilkai laimėjo rezultatu 8 – 2.

Svajonių rungtynėse VVV U100 sutriuškino Sporto vilkus rezultatu 21 – 9 (nuotrauka). Ši pergalė įpareigoja VVV U100 komandą daug treniruotis ir ruoštis svarbiam mačui su mistiniais Krivių Pjankiais.

Žilvinas V.

4 Responses to “Draugystės mačas”

  1. Po tokiu VVV U100 pasiekimu Kriviu Pjankiai turetu gerokai sunerimti.

  2. Ech, netikėtai pralaimėjom :(
    Bet ateis šventė ir į mūsų kiemą.

  3. …grazus „svajoniu rungtyniu“ rezultatas!!! kuo toliau tuo bus sunkiau atsilosti, tie U12 tuoj bus U13…. :-)

  4. Tai tikėkimės, kad labai greit. ;>

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos