Sekmadienio rungtynės San Diego (papildyta)

Sporto vilkų komanda, po ilgos kelionės, sėkmingai pasiekė San Diegą. Kelionė be didesnių nuotykių, nepasimetė nei vaikai, nei bagažas. Trenerius vaikai, taip pat, išsaugojo. Apie antrą valandą nakties berniukai jau buvo pas juos globojančias amerikiečių šeimas. Miegoti teko neilgai, nes sekmadienio ryte 11 valandą jau laukė varžybos su Cleiremont Hilltoppers komanda. Į rungtynes, palaikyti vilniečių, atvyko apie 30 San Diego lietuvių bendruomenės narių su pirmininke Regina Lisauskas, kurie mojuodami tautinėmis vėliavomis garsiai ir entuziastingai palaikė mūsų berniukus, bei rado galimybę pabendrauti su komanda. Detalios informacijos apie pirmas rungtynes neturiu, bet galima numanyti, kad startinis jaudulys ir karštis (74 F) įtakojo žaidimo kokybę. Po trijų kėlinukų rezultatas buvo lygus 2 – 2, bet po to sekė keletas klaidų ir rungtynės pralaimėtos rezultatu 5 – 10.

 

Po pietų vėl teko rungtyniauti. Šį kartą su Cleiremont Mesa komanda. Truputi atvėso oras, o tai labai svarbu mūsų „žiemos“ komandai. Per antras rungtynes ant kalnelio „šeimininkavo“ Napalis, Karolis ir Marius, gaudė Titas. Komandos vyr. treneris Virmidas rašė, kad antrose rungtynėse pavyko viskas gerai, metikai mėtė gerai, Nomedos ir Karolio RBI (Runs Batted In, kai dėl atlikto atmušimo veiksmo kitas žaidėjas pelno tašką), Karolio „nuvogta“ 2 bazė, išprovokuotas prametimas, ir komanda pelno tris taškus. Komanda iš San Diego atsako tik vieninteliu taškeliu ir vilniečiai švenčia pirmą pergalę Kalifornijos ture rezultatu 3 – 1. Tai labai svarbi pergalė psichologiškai ir ypač laiku, jau pirmą dieną, tai pakylės kovinę komandos dvasią, suteiks daugiau pasitikėjimo jėgomis. Nuoširdūs sveikinimai komandai. Beje, gauta žinių, kad nugalėta stipresnė komanda, o pralaimėta silpnesnei.

Dėkingas visiems, operatyviai siunčiantiems informaciją apie rungtynes, visi labai jos laukia, mums svarbi kiekviena detalė.

Pasiekė informacija iš Dianos apie sekmadienio varžybas.

Diana rašo: „Pirmas varzybas pralaimjom silpnesnei komandai. Musu komada prastai zaide gybyboje. Pirmas varzybas pitceriauti po 20 metimu ejo Nomeda, Pupa, Titas, Vikrotas, Arnas ir Antanas. Visiems sekesi tikrai neblogai. Taciau gynyba atrode labai liudnai…Trukde turbut ne tik nuovargis, bet ir ispudziai. Tik susibegus ryte, vaikai puole pasakotis kokie pas ka namai, televizoriai, sunys ir pan. Emocijos liejosi per krastus…

Antros varzybos pries gerokai stipresne komanda – labai disciplinuoti, graziai zaidzia gynyboje. Siais varzybas pradejom puolimu. Pitceris Napalis. Puolime tasku nepelnem. Gynyboje prasileidom viena. 3 kelinyje Arunas parnese taska, po Nomedos hito. Penktam kelinyje pavyko ismusti priesininkus is veziu, kelios gynybos klaidos ir Marius su Karoliu parnese 2 taskus. Beje sitas varzybas buvo sunku zaisti del labai didelio vejo. Karolis pirceriavo ketuis kelinius, toliau Marius. Karolis padare 50 metimu todel praleis 2 dienas. Marius apie 30 – 1 diena isseigines. Beje si karta labai graziai pitceriavo Karolis, labai tvarkingai, be jokios itampos. Marius – na Marius taip kaip visad (gerai). Karolis pagavo 2 orus. Mano akimis sias varzybas jis suzaide tikrai graziai :)“

Filmuota medžiaga ir Agnės ir Gintarės: http://www.youtube.com/user/trepsa1; http://www.youtube.com/user/trepsa1#p/a/u/1/k4Ya_ET5xFE 

Žilvinas V.

18 Responses to “Sekmadienio rungtynės San Diego (papildyta)”

  1. Aciu, Zilvinai. Saunuoliai vaikai! Tikrai labai labai svarbu ir dziugu, kad laimejo jau pirmaja varzybu diena. Igis pasitikejimo savo jegomis.
    lauksim nauju ziniu, o dabar belieka palinketi vaikuciams saldziu sapnu:)

  2. aciu
    puikus tekstukas
    tai jau tampa malonia klasika
    sekmes visiems!

  3. Puiku, sveikiname su pergale ir linkime sekmes, ryzto, uzsispyrimo viso turnyro eigoje.

  4. Šaunuoliai berniukai:) Pergalė po sunkios kelionės ir įspūdžių gausos – puikus paisekimas ir motyvacija stengtis toliau. Sėkmės!!!

  5. Sveiki, siandien ryte atsikelem ir sugalvojom, kad jum butu idomu paziuret siek tiek filmuotos medziagos. stai viena is ju, veliau stenksimes ikelti daugiau. ;D
    http://www.youtube.com/watch?v=k4Ya_ET5xFE

  6. Na ką tėveliai, žinosim, kad vaikai prieš varžybas dar turi mokėti ir pasimelsti.
    Jiems tai buvo netikėta.

  7. geras
    na visai normaliai susitare su dievu

  8. dar vienas. http://www.youtube.com/watch?v=k4Ya_ET5xFE
    uz pusvalandzio mazdaug As, Gintare, Nomeda, Viktoras, Balandis ir Titas vaziuojame su seimomis i papudimi. Treneris neleido ilgiau kaip valandai, nes sako, kad paskui blogai zais. Vaziuoja tik siti paminet vaikai, nes tik ju seimos susiorganizavo vaziuoti. Kiti vaikai TURBUT nevaziuos. Tiksliai dar nezinom. Apie varzybas aprasysim veliau.

  9. Sveiki,
    Kaip malonu pamatyt savo vaikus. Ačiū mergaitėms už filmuotą medžiagą.

  10. Facebooke i „beisbolo fanai“ sukeliau 8 nuotraukas.
    kas esate usiregistrave pasiziurekite.
    http://www.facebook.com/?ref=h.....5512198112
    ir Zilvinui nusiunciau

  11. ups, tai tos pacios nuotraukos, kur jau cia ikeltos:)
    nepastebejau, atsiprasau

  12. smagu kai visi isijaute
    taip toli o info pasiekia
    gero vakaro
    d

  13. kalbejau su Matu. Sake jis, Antanas, Napalis ir Karolis taip pat eina maudytis. gyvena visi kartu vienoje seimoje.

  14. Įdomu prieš kurias rungtynes ši filmuota medžiaga. Kieno dievai stipresni?

  15. Sita filmuota medziaga yra pries pirmas rungtynes. Pries antras amerikonai jau pasake, kad maldos gali nebesakyt. 😀

  16. LABAS RYTAS VISIEMS!
    Laimetos trecios rungtynes! VALIO!!!!!!
    Naujausia info ir daug nuotrauku Facebooke:
    CA District 32 Litlle League

  17. smagu
    santykis 2-1
    musiskiu naudai
    Ziurovai patenkintiiii

  18. Saunuoliai: 2-1!!! sio vakaro ringtyniu anonsas, varzovu komandos tinklapyje: http://www.eteamz.com/rpll/news/

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos