Antradienis San Diego

Antradienis (Kovo 30) prasidėjo komandos susitikimu Petco Park, kuriame yra San Diego Padres stadionas. San Diego Pedres – MLB profesionali beisbolo komanda. Virmido manymu, valandos ekskursija po stadioną vaikams paliko neišdildomų įspūdžių, ypatingai tiems, kurie dar nebuvo buvę MLB klubo stadione. Po apsilankymo stadione komanda pietavo itališkų patiekalų restorane – picerijoje, o po pietų išvyko ruoštis vakaro varžyboms su San Diego  Rancho Pensquitos komanda.

Varžybos, kaip jau įprasta, prasideda dovanėlių apsikeitimu. Lietuvaičiai svečiai, todėl eina pulti pirmi. Atmušti geri Mariaus, Karolio, Luko Pupos, Tito, Arno „hitai“ bei keletas varžovų klaidelių ir Sporto vilkai pelno 7 taškus. Arnas nuo kalnelio puikiai mėto, neleisdamas varžovams pelnyti taškų.

Antrame kėlinyje vilniečiams vėl pavyksta užpildyti bazes, atrodo laimėti nebus sunku, bet varžovai, išleidžia jau trečią metiką, kuris sugebėjo suvaldyti situaciją, prasileidžiant tik vieną tašką.

Mūsų sekantiems metikams Titui ir Nomedai ne taip gerai sekėsi kaip Arnui ir po trijų kėlinukų rezultatas 8 – 5. Tada ant kalnelio stoja Marius, kuris išsaugo šį rezultatą, nes varžovų metikai irgi dirbo puikiai. Ir varžovų ir mūsų treneris šiose rungtynėse rėmėsi ta pačia taktika – pagrindinius metikus laikyti antrai rungtynių pusei, skirtumas tik tas, kad Sporto vilkams, po įspūdingos ekskursijos Padres stadione, geriau pavyko sužaisti rungtynių pradžią prieš silpnesnius metikus.

Statistikos mėgėjus informuojame, kad šeimininkų lygoje žaidžia apie 600 žaidėjų, o Vilniaus LL apie 100 žaidėjų.

Treneris Virmidas rašo: „Nors ir laimime, bet kai kuriems žaidėjams turiu didelių priekaištų. Tikrai yra nemažai neišnaudoto potencialo. Jau susigalvojau būdus kaip tai pakeisti. Apie tai išgirsite vėliau.“ Bet treneri, juk jūs sakėte, kad svarbiausia laimėti,- laimi.

Sporto Vilkai laimėjo trečias rungtynes iš eilės. Bendras San Diego turo rezultatas 3 – 1 Lietuvos beisbolo mokyklos naudai. Kas galėjo pagalvoti, kad berniukai taip užtikrintai startuos, o kaip jaustis amerikiečiams?

Nuotraukos iš rungtynių: http://www.facebook.com/album.php?aid=19180&id=111455512198112

Grožėkimės ir didžiuokimės: http://www.michelefriszellphotography.com

Žilvinas V.

One Response to “Antradienis San Diego”

  1. super
    nius laurai viceprezidentui
    sekmes

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos