Šeštadienis Los Angeles

Šaunūs beisbolo fanai, sveiki sulaukę šv. Velykų!  Tiesa, komandai Kalifornijoje velykos dar tik po keletos valandų ateis.

Kaip Sporto vilkams sekėsi šeštadienį iš Los Angeles rašo komandos vyr. treneris Virmidas Neverauskas: “ Pirma diena Mission Viejo . Is ryto visi buvo su seimomis ir veike atitinkamai skirtingai. Susirinkome 14 h i Trabuco Canion aikste ir is ten vykome i North bei South Mission Viejo aikstes zaisti rungtyniu . Aikstyna sudaro nei daug nei mazai – 11 skirtingo dydzio aiksciu su dirbtiniu apsvietimu . Uz apsvietima moka miestas . Cia tai pavyzdys ko turetu mokytis Lietuvos valdzia.
Po gero psichologinio paruosimo,  padare apsilima, pradejome pirmas varzybas pries North MV . Mes pirmu puolimu pelnome 2 taskus  (Balandis bei K.Jonaitis) varzovai atsako 4  taskais . Musu startinis metikas Lukas Pupininkas ne visiskai susitvarke su uzduotimis, o ir gynyba padare keleta klaidu . Antrame kelinyje vel pelnome 2 taskus  po sekmingo M.Jonaicio atmusimo bei varzovu dar vienos klaidos . Gybnyboje metiku stoja Arnas Aukstuolis kuris tvarkingai susitvarke su uzduotimis bei gerai jam padejo gynyba . Taigi Arno 4 keliniai ir tik 44 metimai bei 0 tasku. Jam reikes praleisti nemetant dvi dienas. Mes tuo tarpu per keturis kelinius atnesam dar tris taskus  bei pirmaujam 7:4.
Lieka paskutine gynyba. Marius Balandis pakeites Arna su 19 metimu sekmingai tai uzbaigia .
Antros varzybos su South MV . Pradzia nekokia 2 SO bei vienas is oro . Gynyboje (metikas Antanas Gerasimavicius) taip pat nelabai . Antanui nesusitvarkant su pataikymo taskais,  varzovai atnesa 9 taskus . Antanas kelinio neuzbaigia jis yra keiciamas Viktoru Ratkeviciumi . Reikia pazymeti, jei butu pagautas is oro kamuoliukas esant 2 out bei pinai uzpidytom bazem, tasku nebutumeme praleide, bet deja kamuoliukas ismustas taip aukstai, kad dingo is akiracio, nes zaideme prie dirbtinio apsvietimo . Veliau varzovai taip muse, kad ir sansu nedaug turejome ka nors padaryti.  Antra kelini mes vel be tasku , bet gynyboje pavyko apsiginti. Metikas jau T.Vodzinskas.  Treciame kelinyje pagaliau pelnome 2 taskus. Geras Aruno pramusimas (3B)  bei vel M.Jonaicio RBI . Varzovai atsako trimis taskais nors turejome sansa padaryti net trimis autais daugiau, bet klaidos. Ir nors ketvirta kelini puolima pradejo musu pagrindiniai atmusejai, bet nieko nepavyko padaryti . Rezultatas 2:12. Apibendrinanat  pasakysiu, kad si komanda buvo stipriausia is tu su kuriomis zaideme. Bet jei butumeme pagave tuos du kamuoliukus is oro tasku butu nebuve.
Noriu pazymeti Mata Jonaiti. Dar taip gerai zaidziancio jo nebuvau mates. Pagavo 4 is oro (2 pakankamai sunkius), pramuse 2 hitus bei negavo SO . Mazokai siandien buvo Mariaus, Karolio, Nomedos, Pupos indelio.

Pagarbiai Virmidas“

Pirma diena, Los Angeles turo rezultatas 1-1, likusių Lietuvoje manymu, visiškai neblogai. Šaunuoliai berniukai!

Apie viešnagę rašo: http://www.facebook.com/laderaranchll

13 Responses to “Šeštadienis Los Angeles”

  1. Tikrai optimistiskai nuteikianti pradzia LA!!! Stipriu kiausiniu (Velykiniu)!!! Sekmes zaidejams ir treneriui likusiose varzybose LA!!!

  2. gaila, kad nesiseke metyti
    Antanui, gerai kad Matas talkino
    tikekimes ateitis bus sviesesne
    visiems geru velyku
    d

  3. Visus su Šv. VELYKOM, RAMYBĖS IR SANTARVĖS JŪSŲ namams.
    dabar konkretus klausymas AGNEI – KUR VAIZDINĖ MEDŽIAGA ??????????????
    po galais kada pradėsi vykdyti savo pareigas ……..
    Na vaikai vis vien šaunuoliai, nenuleiskime nosių ir VILTIS miršta paskutinė.
    SĖKMĖS VAIKUČIAI, taip pat ir tėveliams visur ir visada.

  4. Sveikinam ir jus visus Sv.Velykom!

  5. Manau su vaizdine medziaga bus kuo toliau, tou sunkiau. Dabar kai zaidziam po 2 varzybas, renkames apie 2 val, gryzti galim ir apie 10 val vakaro. Vakar anksciau, nes zaidem tik 4 kelinius. Tarp varzybu ir po varzybu dar maitinimai. Taigi mazai busim namuose.

  6. Na tam yra rytas, mes juk suprantame ir palaukti galime tik prasome anksciau ar veliau ideti, aciuuuu!

  7. ch che vaizdu norisi va labai pazvengem per velyku pietus sugiminemis scena kur Antanas apie ledus pasakoja na zinoma ir maldos buvo isklausytos ir kita
    norisi gi tu vaizdu
    sekmes visiems istvermes filmintojams ir
    be abejones
    i kova i kova
    d

  8. Pirma diena, Los Angeles turo rezultatas 1-1, manau, visiškai neblogai. Šaunuoliai berniukai!

    Sis komentras yra Zilvino.

  9. visus su sv. Velykom!
    dziaugiames uz vaikus, taip ir toliau!

  10. SVEIKI, Kaip ten visi po zemes drebejimo? Kodel neatsakot telefonu?

  11. Sveiki,
    viskas normliai. Per treniruote Agne su Gintare pradejo „kliedyti“ kad joms zeme dreba ir pan. Niekasdaugiau nejaute, todel nusprendem kad vaidenasi panelems. Po to mums pasake kad buvo 7.2 balo zemes drebejimas :O
    Zaidem dvejes varzybas, Pirmas laimejom….antras :(
    Rezultatas Los Angele 2-2.
    Daugiau aprasys treneris. Kiek gaunam irangos beisbolui, tai turbut netilps i lektuva. Svarstom varianta likti zaisti cia, nes turbut cia jau turim visko daugiau nei Lietuvoj :) Tai gal lengviau susivezti i Kalifornija viska is Sportimos. Na cia dar reik pasvarstyti :)

  12. Gal Darius gales kada plaukdamas pro Kalifornija uzvesti kelias taseles Sporto Vilku irangos is Sportimos i LA:)

  13. tai reikia jau dabar isplaukti
    kas varo?
    gal reikia daiktus kargo siusti atgal butu galima dar pasikrauti nes vien vilku vilkams inventoriaus daug reikia
    o ir pjankiai ka nors isygytu

    geru akimirku gera nedarbo pirnmadieni
    d

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos