Velykinis sekmadienis Los Angeles

Apie tai, kaip Sporto vilkų berniukų komanda praleido Velykinį sekmadienį Los Angeles rašo Virmidas: „Praejo dar viena diena. Is ryto daugelis keliavo i baznycia su seimomis kuriose gyvena. Veliau rinkomes i varzybas pries 1,5 valandos. Po pasikalbejimo buvo atmusimo treniruote ir per ja jau jaučiau, kad musimas bus gerai. Kaip veliau parode ivykiai – buvau teisus. Muse netgi tie, kurie anksciau stengdavosi praslysti uz BB (basen balls).

Po pristatymo ir Lietuvos bei JAV himnu, pirmos rungtynes pries Ranch Santa Margarita komanda. Pirmu puolimu nors ir mušėme, bet varzovu gynyba zaidzia nuostabiai. Startinis metikas Nomeda Neverauskaite pradeda rungtynes, bet varzovai musa idealiai ir rezultatas 5:0 po pirmo kelinio. Keiciasi metikai abiejose komandose ir po musu gero puolimo jau 5:5. Naujas metikas Karolis Jonaitis meto puikiai ir tasku varzovams pelnyti neleidzia. Reikia pažymėti, kad pas varzovus pirmi 5 atmusejai buvo tikrai labai pajegus, o kiti 7 tai jau mums ikandami. Per velesnius puolimus mes pelnome dar 8 taskus, o varzovai atsako 4. Paskutinius du kelinius pas mus meto M.Balandis. Jis neduoda galimybių varzovams pelnyti tasku. Apibendrinant pasakysiu, musime visi atrode gerai (beveik nebuvo SO) net sunku kazka isskirti. Isnaudojau du savo pagrindinius metikus bet kaip sako liaudies patarle: „geriau zuikis saujoj negu…“.

Kaip parode antros varžybos – buvau visiskai teisus. Rungtynes pries Tjeras Creek prasidejo trim musu gerais pramusimais ir trim nuostabiais varzovu pagavimais. Musu metikas Viktoras Ratkevicius mete gerai, bet varzovai muse labai gerai. Nieko negalejom padaryti. Rezultatas po pirmo kelinio 5:0 ju naudai. Antras ir trecias keliniai musu vel, taip pat, be tasku, nors ir SO nera. Varzovu treneris isitikines savo pranasumu ir liepia savo komandai daryti tik pastatymus. Metikas Napalis Grigas. Mus patreniravo du kelinius pastatymu labai gerai. Buvo galimybe isaiskinti kur kas turi judeti.

Ketvirtas musu puolimas varzovams pakeitus metika (Jie juos keite kas kelini)(Jiems tai yra paprasciau nes jie turi atostogas ir pas juos visi gali metyti o, mes turime laikytis tu nustatytu normu su praleidimais) prasidejo gerai ir baigesi dar geriau. Pelnyti net 7 taskai. Per tai buvo ir graziu pastatymu, ir graziu atmusimu, ir  puikiu baziu pavogimu. Varzovai susikaupia ir pasinaudodami musu net 7 klaidomis pelno 9 taskus. Tos klaidos ir sugadino visa tikrai gera zaidima. Neziurint kad mes beveik neturejome galimybiu laimeti pries sia komanda, bet zaideme tikrai gerai isskyrus ta ketvirto kelinio gynyba.

Dabar apie KALEDAS. Negalvokite nesuklydau. Pasirodo ir per Velykas buna Kaledos. Jei pirma komanda pries kuria zaideme standartiskai padovanojo maikutes bei dar sio bei to, tai TJERAS CREEK vienas zmogus vienoje sporto parduotuveje nupirko prekiu komandai uz 4000 USD. Kiekvienam po krepsi (tase), po striuke, po aptempiancia maikute ilgomis rankovemis. Taip pat apie 10 nauju pirstiniu, 3 lazdos , 4 salmai bei dar kai kuriu smulkesniu dalyku.

Taigi, jei ne tas ketvirtas kėlinys, antrose varzybose buciau visai patenkintas, bet…..

Pagarbiai Virmidas“

Sporto Vilkai 13 – 9 Rancho Santa Margarita

Sporto Vilkai 7 – 14 Tijeras Creek

Labai smagu, komandos žaidimas vis gerėja, pralaimėti kovojant – garbinga, bendras Los Lngeles turo rezultatas 2 – 2. Šaunuoliai!!!

Apie viešnagę rašo Sam G.: http://www.facebook.com/laderaranchll

4 Responses to “Velykinis sekmadienis Los Angeles”

  1. Gal kam idomus tikslus varzybu rezultatai:
    pirmos varzybos, kurias laimejome 13:9,
    antros pralaimetos rezultatu 7:14.
    Tijeras Creek svetaineje rasoma, kad si komanda buvo sudaryta atrinkus po 2 geriausius zaidejus is ivairiu ju lygos komandu.
    Placiau galite paskaityti cia:
    http://www.programbusiness.com.....ional.html

  2. Linkėjimai visiems, laikykitės ir džiuginkit mus pergalėmis ir, svarbiausia, gražiu žaidimu (gaila mes to nematom.

  3. Cia gal ir matet. Staipsnis San Diego laikrastyje. Turim keleta egzemplioriu.

    http://www.signonsandiego.com/.....interplay/

    Na ir vel Anteno bajeris, kai pamate laikrasti, manes paklause „Ar apie mus raso pirmam lape?“ Atsakiau „ne, paskutiniam“ :)

    Na ir dar, kitas „bajeriukas“ kad suprastumet kaip cia gerai zinomi Virmido pritupimai ir atsispaudimai. Vakar atidarant varzybas, kamuoliuka mete visciukas (vaiksciojo ten toks, linksmino) ir tiesa pasakius prastai numete (wild pitch) tai kazkas pasake jam daryti atsispaudimus. Jis ir dare!! Veliau dare dar vienas ir is teiseju, uz gincus su visciuku (per pertraukele)

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos