Antradienis Los Angeles

Kai ryte pamačiau, kad nėra laiško nuo Virmido – širdelė suvirpėjo, nujaučiau kodėl jis nerašo. Taigi, apie antradienio įvykius Los Angeles mums rašo beisbolo komandos Vilniaus Vilkų Vilkai pagrindinis „pitčeris“, jau turintis tarptautinės patirties, – Diana:

„Siandien zaidem dvejes varzybas. Abejes ir gavom. Pirma komanda buvo silpnesne – neturejom pralaimeti, bet deje 3:6.

Kitas varzybas pradejom pralaimeje, nes dar neislipus is autobuso pamacius viena zaideja, vaikai pasake, oho, nuo situ tai jau gausim. Po kokiu 3 keliniu rezultatas buvo berods 15:4. bet sugebejom uzsukti zaidima, ir per 5 kelini parsinesti 5 taskus. Per sesta dar 4. Baigem rezultatu 16:13. Du kelinukus parodem grazu zaidima, grazius pramusimus, gerai apsigynem. Beda, kad pradejom zaisti per velai.

Na vis po kelis mus aplanko lietuviai. Vakar Algirdas Vaitkus atveze vaikams DADU ledu, lietuviskos duonos ir desros. Visada apvaziuoja Mazeiku seima. Jie Velyku sekmadieni atveze i aikste velykiniu marguciu. O nudaze ju 120 vnt. Siandien atvyko lietuvaiciu seima is Los Angelo. Ju vaikas 13 metu, zaidziantis beisbola ir gal but ketinantis atvykti rugpjucio menesi i Sporto Vilku Cup turnyra.

Paneles treniruojasi softbola.

A, nu gerai pasigirsiu dar siek tiek. Siandien varzybu atidarymo pirma metima teko mesti man. Kai Sam’as pasake, kad man teks mesti, sirdele pradejo kiek virpeti, bet visai nieko gavosi. Pritupimu neteko daryti. Taip kad Vilku Vilkai, jei dalinates pozicijas, kol as cia Kalifornijoj sedziu, nepamirskit ir manes :) jau turiu patirties ant pitcerio kalnelio!!!

Diana“

Užliūliavo šeimininkai dovanomis mūsų komandos sportinį pyktį ir kovingumą…

Truputi vėliau nei įprasta buvo gautas ir Virmido laiškas. Virmidas rašo:

 „Sveiki
Dar viena diena praejo ir jau pradeda arteti isvykimo diena. Is ryto visi su seimomis veike kas ka. Susirinkome po 14 h ir isvykome i San Capistrana . Komanda su kuria zaideme ne per stipriausia, bet siandien zaideme blogai. Nors pirmavome, bet praloseme 3:6. Atnesti tik trys taskai – tai blogo puolimo rezultatas. Pikta del blogo zaidimo ir del to, kad sulaukeme sveciu is San Diego. Atvyko Disctrict 32 administratore Lisa La Page, teiseju sefas Paul bei is vadovybes Kirk  Gillard. Jie aisku mus palaike, bet …
Antros varzybos pries zymiai pajegesne komanda. Kad ir kaip aiskinu, bet nusiteikimo kovoti nera. Nera nei musimo, nei gynybos. Po  pirmo – 1:9, po antro – 4:13. Po trecio panasiai. Ir tada, tarsi burtu lazdele mostelejus, prasidejo musimas. Per du kelinius apie 12 hitu. Kamuoliukai skraide i visas puses. Bet laiko nebeuzteko. Rezultatas 13:16.
Dienos bajeris. 4 ir 5 kelinukus mete Lukas Paskevicius. Mete pirma karta ir pakankamai gerai. Jo metimo greitis nera didelis ir varzovams jis per silpnas, todel jie nelabai jo metimus atmusinejo. Arba muse nelabai gerai. Ir penkto kel. pradzioje, staiga Lukas klausia: „treneri gal dar suktais pabandyti“  Tai vos is koto neiskritau.
Per 12 keliniu siandien zaideme gerai tik 2 paskutinius. Toks zaidimas jiems kainavo 200 atsilenkimu bei atsispaudimu.
Paaiskejo akiniu palikejas. Chorvedy, ruoskis, uz sunu koki 100 reikes atidirbti.
Virmidas“

Gaunant operatyvią informaciją iš dviejų šaltinių, vaizdas darosi vis ryškesnis, mažiau tenka spėlioti kaip ten buvo, juk mums, likusiems čia Lietuvoje, labai svarbu kiekviena detalytė ar žodelis apie mūsų vaikus.

Apie viešnagę rašo Sam G. : http://www.facebook.com/laderaranchll

Nuotraukos: http://sportovilkaivisitsdistrict68.shutterfly.com/ 

Žilvinas V.

7 Responses to “Antradienis Los Angeles”

  1. gaila kad santykis svyra amerikonu naudai
    tikekimes ryt bus atvirksciai tie ledai matyt blogai nuteikia

    linkiu sekmes ir ryzto kovoti
    sito reikia visada
    d

  2. Nors pastarasias ir gavo, bet matosi – vilciu, nusiteikimo ir geros nuotaikos pakanka – nedaug liko – „PAVARYKIT“ VILKAI!!! GRAZINKIT REZULTATA MUSU NAUDAI (na bent jau lygiosiomis uzbaikit)

  3. :-) siam pasauly visko buna, siam pasauly bus dar visko
    ir labai keistu dalyku atsimerkes pamatai…

    O vaikai visvien saunuoliai, siaip kamuoliukas apvalus, todel pilnai turi sansa nuo lazdos nuslysti.
    Ir visi kiti dalykai gali pasitaikyti…

  4. kas naujesnio trepsim kojom laukiam info
    ziurovai nekantrauja

  5. Dabar zaidzia jau 48 pratesima, todel nieks neraso, laukiam…

  6. che supratauant kurio sono

  7. va cia dar yra vienu varzybu beveik 800 vnt. nuotrauku

    http://www.epicphotosphotograp.....tar_sjccll

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos