Trečiadienis Los Angeles

Ilgai nesulaukiant laiškų iš Kalifornijos rungtynių rezultatą jau gali numanyti. Ir šį rytą Virmido laiškas buvo gan vėlyvas. Virmidas rašo:

„…Treciadienis. Is ryto vel visi su seimomis ir visi skirtingai. Kas zaidzia, kas keliauja i parduotuves, kas dar ka nors veikia. 16 val susirenkam ir keliaujame i Rancho Mission Viejo. Puiki aikstele bei aplinka. Per musimo treniruotes apsilimo jauciu, kad musimo nebus. Bandau veliau uzvesti psichologiskai snekedamas. Deja. Po pristatymo, abieju saliu himno bei dovanu kalno, pradedam zaisti. Pas mus meto Karolis Jonaitis, o pas varzovus kas kelini vis kitas metikas. Keturi musu puolimai ir tik du taškai, nors pastoviai bazese turime po du ar net tris puolejus bei 0 ar viena out. Reikia padaryti pastatyma – nepadaro, reikia atmusti – neatmusa arba atmusa taip, kad padaromas out. Kaip ir buna sporte nepadarai tu – padaro varzovai. Ketvirtame kelinyje esant rezultatui 2:1 musu naudai klystam du kartus bei dar prideda varžovai, o ir Karolis jau pavargo bei jo metimu skaicius arteja prie pabaigos ir jau rezultatas 7:2. Penktame kelinyje mes nieko nepelnome, o varzovai prideda dar du taskus. Ir nors sestame kelinyje po Romanto BB ir Domanto hito turime du zmones, bet sekantys du pramusimai ir du out. Rezultatas 2 : 9. Liudna nes jie nezaidzia. Po rungtyniu jie neatrodo nusimine, puola kas greiciau pavalgys, isdykauja ir atrodo patenkinti tuo kas ivyko.

Man tai liudna nuo tokio zaidimo. Varzovas buvo tikrai iveikiamas.

Rytoj keliaujam i Disneilenda, todel kazkokiu naujienu nerasysim nes grisim velai. Penktadieni paskutines dvi varzybos pries Trabucco Canion bei Alisa Viejo komandas. Sestadieni 13 h rinksimes ir as pakuosiu lagaminus. 15.15 isvykstam i aeruosta. Aisku, kad lagaminu bus daug. Jei vykstant i prieki ju buvo apie 19 tai griztant bus apie 40 – 45.

Virmidas“

Sunku, ką nors bepridėti, Amerika galimybių šalis – mes dar laimėsim.

7 Responses to “Trečiadienis Los Angeles”

  1. Auksciau nosis fanai! Viena ka mes galim pagelbeti tai skyp’inti ir kurstyti vilkiukams kovinguma.

  2. Visiems norisi pergaliu! Trenerio laiskas liudnas, laukiantieji nuliude… Bet vaikai, kaip suprantu, nenusimena. Jie zino, kad visos pergales dar priesaky! Nenusiminkime, fanai, – kiekviena nesekme mus uzgrudina!

  3. taigis
    vis ne sausai
    noretusi uzsivedimo
    bet sotumas jo neprideda
    matyt grizus teks atidirbineti
    visiems sekmes norisi pabaigai pergales

    del lagaminu manau krovininis mikroautobusas kaip tik bus gerai
    reikia derinti su zilvinu ten bus dar 4 vietos arba vien krovinys
    dar karta iki d

  4. lyg ir pralaimeta pabaigos rungtynes
    tik rods kovota
    vienos 7-10 kitos vos vienu tasku 4-5
    sekmes pokuojantis
    iki sutikimo rygoj
    gero skrydzio
    d

  5. Aciu Dariui uz info apie paskutinius rezultatus – panasu, kad pritruko sekmes… Bet kokiu atveju – saunuoliai berniukai!!! Laimingai sugrizti!!!

  6. Sveik, truputi nuo lagaminu pribegau prie kompiuterio. Taip gavom abejes. Antras varzybas 6 kelinio pradzia uzbaigem 3:4 musu naudai, bet varzovai dar puole, ir parsimesus 2 taskus svente pergale. Siandien 1:30 renkames su lagaminais ir bandom pasispausti taip kad viska parsiveztume be papildomu islaidu :)

  7. Baigesi 2 savaites nerealaus ir ispudziu pilno gyvenimo – treneriams, vaikams, teveliams Lietuvoje ir uz Atlanto. Skaiciai lieka tik skaiciais varzybu protokoluose…Svarbiausia, kad vaikai sutiko nuostabiu zmoniu, atrado nauju draugu, pamate kitoki gyvenima, igijo neikainoju igudziu beisbole, juk zaide net su 15 skirtingu amerikieciu berniuku beisbolo komandu! Tai isliks vaiku atmintyje visam laikui. Aciu treneriams Virmidui ir Irutei uz sia nuostabia patirti.

    Laukiame visu laimingai sugriztanciu!

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos