Antaninių sekmadienis aikštėje

Sekmadienį, kai visi Antanai šventė vardadienį, Vilniaus aikštėje vyko Mėgėjų Lygos eilinis turas. Pirmose rungtynėse susikovė Sporto Vilkai ir Vilkų Vilkai. Nors Vilkų Vilkų  žaidimo patirtis kaskart vis didesnė, bet dėl treniruočių trūkumo, meistriškumo augimo tempai nepakankami, o Sporto Vilkai jau prarado baimę žaisti su daug didesniais Vilkų Vilkais, drąsiai žaidė,  gerai mušė. Rezultatas svyravo tai į vieną, tai į kitą pusę, bet galiausiai, Sporto Vilkai atsirevanšavo Vilkų Vilkams už pralaimėjimą pirmame rate nugalėdami Vilkų Vilkus rezultatu 11 – 8.

Antrose rungtynėse Vilkiukai susitiko su Vilkaitėmis. Šį kartą Vilkaitėms nepavyko stoti rungtyniauti stipriausios sudėties, o tai tik palengvino užduotis Vilkiukų komandai. Vilkiukai susidorojo su Vilkaitėmis nugalėdami jas rezultatu 23 – 5.

Malonia tradicija tampa po rungtynių pasišnekučiuoti apie ateities planus, besivaišinant susineštais gardumynais, paminėti klubui reikšmingas datas. Šį sekmadienį maloniai stebino Virmidas, savo gimtadienio proga, pagal savo firminį receptą paruošęs skanių šašlų bei kitų vaišių. Aikštėje skambėjo komandų, bei atskirų žaidėjų sveikinimai Virmidui, įteiktos vertingos praktiškos dovanos, lauko gėlių puokštė, o Andriukas treneriui asmeniškai nupiešė šaunų beisbolo rungtynių vaizdelį.

Žilvinas V.

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos