Berniukai ruošiasi Europos beisbolo čempionatui

Gal ir negalima pasakyti, kad tai jau tampa tradicija, tačiau vis tiek džiugu, kad antrus metus  prieš Europos beisbolo čempionatą,  berniukų rinktinės kandidatai susirenka į stovyklą. Tiesa, šiais metais stovykla kiek kitokia. Kaip ir buvo nutarta, Vilniaus jaunieji beisbolininkai priimė į svečius Utenos (Erviną, Matą, Domantą, Karolį, Deividą) ir Kauno (Matą, Giedrių, Renatą) žaidėjus ir pradeda 2 savaičių  rinktinės stovyklą. Šaunuoliai Baltupiečiai!! Priėmėm 7 iš 8 vaikų! Jau kaip ir reiktų beisbolo aikštės Baltupiuose :)  

Treniruotės vyksta 2 kartus per dieną – ryte ir vakare. Smagu, kad šiemet berniukų rinktinės treneriai Tomas Jankoitis ir Donatas Maciulevičius veda treniruotes stovykloje. Taigi, treneriai susipažins su vaikų žaidimu ne Čekijoje, o jau dabar.

Na ir galbūt svarbiausia – panašu, kad šį kartą į Čekiją nuvyksim kaip Lietuvos rinktinė, o ne vilniečiai, uteniškiai, kauniečiai. 

Diana

5 Responses to “Berniukai ruošiasi Europos beisbolo čempionatui”

  1. Na va čekai įsikėlė straipsnį apie Lietuvos beisbolą. Istoriją nuo Dariaus ir Girėno laikų ir ištrynė, savo straipsniuką, kur rašė, kad mes beisbole naujokai ir važiuojam tokį kelią iki jų, nes manom, kad tai verta.
    http://www.mez.baseball.cz/en/teams/lithuania

  2. Ir kiek iš jų važiuos į čempionatą ?

  3. Čia jau kaip treneriai nuspręs. Maximum gali 20 važiuoti.

  4. Sveiki nenoriu nieko suklaidinti,bet mano ziniomis vaziuoja 20 vaiku

  5. Iš kur ir kada komanda išvažiuoja į Čekiją?

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos