Diškos gimtadienis

Šiandien Ervinui rytas prasidėjo kaip įprastai, niekas iš „naujų namiškių“ net nepasakė nors tų kelių žodžių „Su gimtadieniu“. Tačiau planai, kaip atšvęsti gimtadienį buvo rezgami. Likus 15 minučių iki šventės Ervinas labai nuliudo, nes pastėbėjo, kad draugai kažką šnibžda ir jis nusprendė kad jis apkalbinėjamas. Teko skambinti Jolitai ir klausti ar svečiai jau susirinkę, nes nesinorėjo ilgiau liūdinti Ervino. Sužinojus kad svečiai jau netoli, nusprendėm važiuoti ir mes – neva padėti pakrauti dėžių. Bet Ervinas paklausė ar jis negalėtų likti namie (nes tikrai buvo labai nusiminęs). Mes atsakėm, kad reikia ir jo pagalbos. Sunkoka būtų  atšvęsti gimtadienį be jo :) Kai Ervinas įėjo į boulingą ir staiga išdygę draugai uždainavo „su gimimo diena“ (tikiuosi) Ervinas suprato, kokias paslaptis slėpė draugai. Staigmena pavyko!!!

Šaunuoliai vaikai, taip entuziastingai ir greitai sutikę su idėja padovanoti Ervinui tokį gimtadienį. Ačiū Jolitai, kuri padėjo surinkti ir nuvežti svečius į boulingą.

2 Responses to “Diškos gimtadienis”

  1. Geras, šaunuoliai, padarėt šventę, tik kodėl tiek mažai svečių, kodėl mūsų nekvietėt į Diškos gimtadienį, juk pernai kartu šventėm.

  2. super! šaunuolės Diana ir Jolita.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos