Europos berniukų čempionatas, Junior League ir Grunwaldo taurė

Net trys komandos artimiausiu metu išvyksta dalyvauti skirtinguose beisbolo turnyruose.

       Šeštadienį 7:30 jaunučių komada išvyksta į Kutno, Lenkija dalyvauti Junior Lygos varžybose, dėl teisės atstovauti Europą Pasaulio serijose. http://www.eteamz.com/llbeurope/news/ 

Sekmadienį 18 val berniukų (U-12) komanda išvyksta į Čekiją dalyvauti Europos beisbolo čempionate.  http://www.mez.baseball.cz/en/teams  

Iš čempionato pasitraukus Ukrainos komandai, keičiasi tvarkaraštis. Pirmos berniukų varžybos liepos 13 d. 14 val Lietuva-Slovakija. Čempionato atidarymo ceremonija po šių varžybų.

*************

Antradienį 8:00 val jaunučių-jaunių komanda išvyksta į Dzialdową (Lenkija), dalyvauti Žalgirio mūšio 600-ųjų metinių minėjime.

http://www.yankees.ntit.pl/

http://www.mister-baseball.com/grunwald-baseball-cup-2010-poland/

Visiems kuo didžiausios sėkmės, pergalių ir neišdildomų įspūdžių!!!

35 Responses to “Europos berniukų čempionatas, Junior League ir Grunwaldo taurė”

  1. Mūsų junior lygos komanda išsitraukė burtus – A5. Ryt laisva diena. Tvarkaraštis čia: http://www.eteamz.com/llbeurop.....amsJLB.pdf

    Sėkmės :)

  2. Gal ir gerai kad jaunučiai pateko į didesnę grupę, tik pitčerius reiks taupyti, bet Virmis moka tokius monus. Manau vaikinai turi šansų patekti į ketvertą, bet reikia nusiteikti rimtai kovai. Sėkmės komandai!

  3. Treneris Virmidas iš Kutno rašo „Pagaliau pavyko pagauti rysi. Prikabinu nuotrauka. Musu grupe gera. Nei olandai nei vokieciu amerikonai su bulgarais didelio ispudzio nepadare. Baltarusiai is vis silpni“. Belieka palinkėti lengvo kelio link finalo.

  4. Aš kaip tikra maaama pasidžiaugsiu nuotrauka ir susiraukusiu sūnelio veideliu, kurio jau pasiilgau :)) Na, sėkmės jiems!

  5. Lietuvos berniuku rinktine, po 17 valandu trukusios keliones, sekmingai pasieke Europos Cempionato vieta Cekijoje. Dabar vyksta apsigyvendinimo ir pasiruosimo darbai. Visiems linkejimai.
    Z.V.

  6. Dziaugiuosi, kad sekmingai pasiekete cempionato vieta. Tikriausiai visi sukaite ir pavarge? Gal apsigyvensite geroje vietoje, kaip pries du metus – su baseinu kieme! Ilsekites, rytoj jau zaidziate!
    P.S. V.Jonaicio ekipazas sekmingai pasieke Kutno. Girdejau, kad jauniai laimejo pries olandus 7:1.
    Irena M.

  7. Taip, jaunuciai laimejo 7-1. Rezultatai cia:
    http://www.eteamz.com/llbeurop.....amsJLB.pdf
    Siandien 11val jie zaidzia su baltarusiais. Sekmes.
    Na, o mes siandien 14 val su slovakais. Gyvename geroje vietoje, bet be baseino, kambariuose po 2-3 vaikus. Vakar temperatura buvo 33. Siandien bus taip pat karsta. Tikekimes kad del karscio nebus nutrauktos varzybos, nors organizatoriai neatmeta ir tokios galimybes. Perspejo, kad jei kazkas (o kas, tas kazkas, jie net negali ivardinti) blogai del karscio, sakyti teisejams. Vakar vakare vaikai treniravosi. Kol kas viskas puiku. Tiesa, vakar baltarusiai dar nebuvo atvaziave, tik informave technine komisija, kad atvykta, bet veluoja.

  8. sekmingo starto
    ir istvermes turnyruose
    d

  9. puikios naujienos is KUTNO. Musu Jaunuciai laimejo 5-2 pries baltarusius!
    VALIO!!!! VALIO!!! VALIO!!!!

  10. Kiek supratau 28:1 nugalejome Slovakija

  11. tikrai taip!
    berniukai Cekijoje laimejo pries Slovakus:
    Group A Game 02 13. July 2010 – 14:00 Lithuania Slovakia 28:1

  12. Šaunuoliai berniukai, treneriai ir sirgaliai. Turbūt Modestas vėl gąsdino priešininkus kaip Bulgarijoje. Sėkmės visiems ir toliau.

  13. Šį kartą pradėjom čempionatą pergale (dvejus metus iki tol pirmas varžybas pralaimėdavom)Po pirmo kėlinio pirmavom 17:0. Slovakų tik trys žaidėjai buvo išėję į bazes per keturis kėlinius. Trečiam kelinyje treneriai gailėdami vaikų bandė gauti stike outus ir greičiau užbaigti varžybas. Vaikai kalba, kad vos ne perfect game gavosi. Sužaidėm tik 3,5 kėlinio. Modestas šį kartą nešvilpavo – nereikėjo. Po varžybų kai užleido Mikutavičiaus 3 milijonus žiūrovai siautė, tai organizatoriai ir techninė komisija nuo mūsų negalėjo atitraukti akių. ŽIŪROVAI PATENKINTI :) Po mūsų varžybų buvo čempionato atidarymas. Po to stebėjom čekų-baltarusių varžybas. Žiūrėsim kokį pitčerį mums jie parinks ryt. Beje, baltarusiai vaikai stebėdami mūsų varžybas svarstė kaip būtų šaunu su mumis žaisti finale.

  14. Berniukai puikiai tvarkėsi ir be sirgalių pagalbos. Mano priemonės paliktos kaip slaptas ginklas prieš čekus…

  15. TAIP, SENDIENA JIE SAUNUOLIAI (BERNIUKAI), TACIAU RYT LAUKIA DAR ATSAKINGESNES VARZYBOS, TAD PALINKEKIME VISI – SEKMES!!!

  16. Pupininkai dar irgi turi viena slapta ginkla, komandos uzvedimui :) vakar neprireike.

  17. Saunuoliai!!!!!!

    Sirgaliu linkejimai is Lietuvos!

    Kaip noretusi buti su Jumis kartu :)

  18. sveiki visi,

    siandien Kutne jaunuciai nugalejo bulgarus rezultatu 13:2.

    VALIO!!!!

  19. Rytoj va čia turėtumėt matyt beveik realiu laiku kaip sekasi mums žaisti http://mez.baseball.cz/zapasy/zapas-09
    spauskit ant play-by play

  20. Naujienos is Griunwald Cup
    Laimeta pries Brest 4:3 ir Rovno 14:5

  21. Siandien zaideme pries vokieciu amerikiecius . Norejome laimeti nes skaitau kad zaisti pries Ukrainos komanda butu truputeli geriau negu pries Italija. Taip pat buvo svarbu issaugoti metikus .Deja pralaimejome nors musime atrodeme geriau bet grubios gynybos klaidos viska sugriove . Rezultatas 7:8 .
    Taigi rytoj pusfinalis 15 h pries Italija (lazio) Pasistengsime laimeti . Jei iseiname i finala laukime palaikymo komandos is Lietuvos

  22. Sekmes rytoj!
    Mintimis su Jumis busime!

  23. Gera naujiena is Cekijos. Nors vakar ir praloseme Baltarusijai bet siandien slovakai iveike baltarusius (lyg tai 16-13 ) o tai reiskia
    kad Lietuva jau ketvertuke . Pakovosim del medaliu

  24. Saunuoliai berniukai!

  25. Faina būtų, jeigu pagaliau Lietuvos berniukai išsiveržtų iš užburtos 5 vietos. Tikimės matyti berniukų rinktinę tarp trijų geriausių. Visiems sėkmės: žaidėjams, treneriams, sirgaliams! Apskritai, vien geros naujienos iš visų aikščių! Taip laikykimės ir toliau.
    Irena

  26. Rezultatas is Griunwald Cup Sporto Vilkai – Maskvos Balaschiha 10-4

  27. Griunvaldo taure laimeta . Paskutinese varzybose 9-2 laimeta pries jungtine Lenku komanda

  28. Sveikinu komandą, kuri parveža Griunvaldo taurę. Labai simboliškas laimejimas, kaip ir prieš 600 metų, – lietuviai laimi. Aciu zaidejams ir treneriams!
    Irena

  29. Bloga zinia is Kutno. Rezultatas 0-1 . Taska galima skaityti padovanojome o savo beveik garantuoto taska per ziopluma nepaememe. O siaip daugiau viskas buvo beveik vienodai . Rytoj su vokieciu amerikonais del trecios . Jie 1-6 pralaimejo Ukrainai.

  30. Ir jaunučiai Kutne ir mes Čekijoje žaidžiam 11 val. dėl trečios vietos. Sėkmės abiem komandom!! Vakar mes (sirgaliai) labai šauniai palaikėm savo komandą. Ir šiandien padarysim viską ką galim iš savo pusės :)

  31. Čia turėtų rašyti tiesiogiai (play by play)apie varžybas
    http://www.mez.baseball.cz/en/games/game-14

  32. Sveikinam berniukus su istorine pergale!!!!!!!!
    Džiaugiasi visa tauta…

  33. Saunuoliai berniukai,lauksim LT

  34. Jaunuciai Kutne irgi treti . 12 -2 prie vokieciu amerikiecius

  35. Rodo gyvai kaip sekasi žaisti mūsų kadetams Europos čempionato kvalifikacinėse
    ČIA (žiūrėti ten, kur live) http://competition.baseballeur.....roster=ltu

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos