Kovos Europos čempionate tęsiasi…

Vakar Švedijos Nykoping mieste prasidėjo Europos jaunučių (iki 15 metų) beisbolo čempionato kvalifikacinis turnyras. Turnyro nugalėtojas iškovos savo šaliai vietą kitų metų pagrindiniame Europos jaunučių čempionate tarp aštuonių stipriausių Europos komandų.
Lietuvos rinktinė pirmose rungtynėse 11:7 įveikė turnyro šeimininkus švedus.

Rungtynių eigą gyvai galima stebėti oficialiame CEB turnyrų puslapyje:
competition.baseballeurope.com

*******************

Na, o rugpjūčio 2 dieną Trnava (Slovakija) prasideda jaunių Europos beisbolo čempionato  kvalifikacinis turnyras.  Kaip seksis jiems, galima stebėti ten pat – CEB puslapyje. 

http://competition.baseballeurope.com/2010/trnava/schedule.php

 

Sėkmės abiem rinktinėm!!!!!

 

 

 

21 Responses to “Kovos Europos čempionate tęsiasi…”

  1. Šiandien jaunučiai žaidžia su D.Britanija. Po pirmo kėlinio 3:0 mes laimim.

  2. Po 4 kelinių – 11:2 laimim :)

  3. Na ir sugrybavo treneriai… 11-2 pirmaut ir paleist game :(

  4. Nu jo. 6 kėlinio galas – rezultatas lygus 11:11. Įdomūs keitimai padaryti :(

  5. Suprantu, kad Rackauskas pakeistas del nuovargio nenorint rizikuoti, taciau leisti Aida, o paskui ir psichologiskai silpna Vilima tokioje situacijoje – ne patys geriausi sprendimai. Tikekimes viskas baigsis teigiamai.

  6. Šaunuolis Rapalas :)

  7. Jau is Rapalo 3b hito nesitikejo ir piceris :)))

  8. Šaunuoliai!!! Ištaisė kažkieno klaidas 😉

  9. kAS SUPRANTANT DĖL KO IŠMETĖ IŠ AIKŠTĖS MŪSŲ TRENERĮ???

  10. Nu jo – gavom 2:5 nuo slovakų :(

  11. Ismete, nes teisejas SWE grybavo matomai, o Lietuviu vyrai zino ka su tokiais daryti!:) Gerai, kad nieko nelemia sitas game ir ryt zaidziam final iki 2 pergaliu, pirmaudami 1-0!:)

  12. LTU coach MATUSEVICIUS Edmuntas ejected by HP upmire JACOBI
    Kaip viskas keiciasi . Lietuvoje uz teiseju grybavimus galima ismetineti is aikstes o Svedijoje ne . O siaip sitos rungtynes nieko neleme tai klausimas kokie tikslai :leisti visiems pazaisti ar isbandyti kazka. Paleidus i startine sudeti 5 kauniecius + 6 edis + nemusantis Gerdas sekmes tiketis nerealu . Ir visiskai nevertejo iseikvoti Gerdo kaip pitcerio. Be to 4 out bazese yra ziauriai per daug. Bet tai tik dar karta parodo kas ir kur turi zaisti per finala.

  13. Dziugu, kad treneriai leido pazaisti visiems, nepriklausomai ar jis is Vilniaus, Kauno ar Utenos – juk ne miestas zaidzia, o asmenybes ir charakteriai. stebina ir tai, kad treneris budamas pats teisejas, nieko nelemianciose varzybose stoja uz savo vaikus krutine atstates. Geriausi metikai issaugoti, belieka laimeti viena game ir grizti kur Lietuvai priklauso. Dziugu, kad pagaliau nors keletas trenriu prisiema pralaimejima sau, o nevercia kaltes ant vaiku. Sekmes Lietuviams finale!

  14. Tarp žaisti ir pažaisti yra skirtumas :) Turbūt EČ reikia žaisti!!! Žaiskit, kovokit, reikia tik vienos pergalės. Sėkmės finale!!

  15. Ahoi Fanai, kas darosi, kodėl iš jaunučių atimta galimybė siekti pergalės kvalifikaciniame turnyre, kodėl nusispjauta į vaikinų sunkų darbą žiemą, į paaukotą vasarą? Kokios turėjo būti svarios priežastys, kurios įtakojo komandos vadovą išvykti iš Europos kvalifikacinio čempionato nesužaidus pagrindinių rungtynių? Ar vertėjo skirti tokias didelias lėšas ekskursijai į Švediją? Gal kas žinote tiesą, nes man visiškai neaišku kas atsitiko.

  16. Kur tas treneris, kuris stoja atstatęs krutinę nieko nelemiančiose varžybose, bet išvažiuoja iš finalo??? Girdėjau, kad net grįžus pabėgo nuo susitikimo su tėvais :(

  17. Gaila vaikinų triūso.
    Trenerio elgesys nesuvokiamas.

  18. Kol pats nepasakys, nesužinosime. Bet, tikriausia, kai pasakys, vis tiek nebus aišku.

  19. Labai graziai MATUSEVICIUS parase straipsni ir zmones klaidina.Dar bunant Lietuvoje as skambinau matuseviciui is agenturos ir kalbejau apie bilietu keitima, bet jis kategoriskai atsisake keisti, motyvuodamas, kad is ten paskambins ir pakeis. Atsiimant bilietus as buvau suzinojes, kad galima juos keisti kitai dienai su 400 Lt. priemoka ir neaisku, kodel matusevicius uzsake bilietus 24d., nors varzybu tvarkarastyje aiskiai nurodyta, kad finalines varzybos numatytos 24d. 12 val. ir , jeigu prireiks 15 val. Bilietus kategoriskai atsisake Matusevicius pakeisti. Apie savo planus niekam nesake, tik uzklause technines komisijos, ka reikes daryti, jeigu lis lietus. Buvo jam atsakyta, kad varzybos bus nukeltos. Jis pasake, kad vaziuos namo, nes yra nupirkti bilietai. Pralosus pirmasias finalines varzybas as pasakiau vaikams, kad zaisime antrasias, bet Matusevicius pirmas, su niekuo nepasitares nubego pas komisara ir kategoriskai atsisake zaisti antras varzybas atiduodant pergale svedams. As su Evaldu Z. nuejome pas komisara bandydami tartis ir paneigti pirmojo trenerio atsisakyma zaisti, bet buvo per velu. Vaikams tai buvo labai didelis sokas, nuoskauda, jie jaute bejegiskuma, kad vienas zmogus, vedamas kazkokiu asmeniniu interesu, gali valdyti visa Lietuvos beisbolo rinktine, numodamas ranka i zmogiskuma, pagarba. Patikekit, matyti, kai vaikai verkia is nuoskaudos del suaugusiojo kaltes, yra sunku ir skaudu. Jaunuciu rinktine tikrai buvo verta siemet patekti tarp Europos stipriausiuju, vaikai stengesi, daug dirbo, rezultatai tikrai buvo neblogi. Tetruko tik vieno sanso, kuri musu sekretorius, pasiskyres save rinktines treneriu, suzlugde. Tokiam zmogui ne vieta Lietuvos beisbole!

  20. Nu kam leist pinigus plastinei operacijai, šiuolaikine medicina gali padeti tiek pat efektyviai.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos