Little League 2010 Kutnas

Rytoj Kutne prasideda berniukų U12 kovos dėl teisės atstovauti Europos žemyną Pasaulio serijose. Viso dalyvauti ketino 13 komandų. 

Šiandien vakare bus traukiami būrtai į kurį pogrupį pateks komandos.

Laukite tęsinio…..

 Naujausiomis žiniomis neatvyko Švedijos ir Rumunijos komandos. Todėl panašu, kad jau ryt mūsų vaikams teks žaisti pirmąsias varžybas. Sėkmės.

Naujienų galėsite ieškoti čia:

http://www.eteamz.com/llbeurope/news/

Turnyrinė lentelė čia:

http://www.eteamz.com/llbeurope1/files/11teamsLLBEUR.pdf

50 Responses to “Little League 2010 Kutnas”

  1. A grupe 5 komandos B grupe 6 komandos . I pusfinali patenka po 2 komandas. Tagi A grupe:Baltarusija,Cekija, vokietija,Moldova,ukraina B grupe:Belgija,italija,lietuva,olandija, lenkija , anglija.

  2. Kada pirmos varžybos mums? Ar patenkinti burtais?

  3. Hm, mūsų U12 tik su lenkais žaidę iš savo pogrupio. Bus įdomu :)

  4. A grupe geriau. Bet jei norime laimeti turime patekti I pusfinali. Rytoj pirmos su lenkais 12.30

  5. I tolesni etapa patenka po 4 komandas. Tada 1 su 4 , 2 su 3 ir taip toliau.
    Mes zaidziame – Rytoj 12.30 pries Lenkija 28 diena 10 H pries Anglija 29 diena 10.30 h pries Italija 30 diena 16 h pries Olandija 31 diena 16 h pries Belgija

  6. Gerai pailsėkit ir sėkmės pirmose ir likusiose! Laiką žinom -laikysim sugniaužtus kumsčius!..

  7. sekmes!

  8. Labas rytas palaikymo pirmoji grupe:) Važiuojam??

  9. Sėkmės! Tikiu vaikų galimybėmis, jie daug dirbo ir gali būti tarp lyderių. Svarbiausia, nepasimesti pirmomis minutėmis, tas nerimas vaikams ne į naudą. Likę Lietuvoje Jus palaiko ir linki pergalės.
    Irena

  10. Na KOMANDA!!! gaudykit linkejimus ir palaikymo suksnius is Afganistano!!!! Galiu ir jums nuotaika pakelti – vakar buvau maloniai nustebintas, kai pamaciau gal 5 karius atsisiuntusius po beisbolo pirstine ir besimetancius kamuoliuku musu karineje bazeje Cagcearane! Taigi – mes su Jumis ir uz Jus!!! Kvepuokit giliai ir galvokit tik apie pergale!!! Sekmes!!!

  11. Tikėsimiems, kad vaikai su jauduliu susitvarkys. Sėkmės visiems.

  12. 22-4 pries Lenkija

  13. Saunuoliai!!! Tikejau, kad berniukai susitvarkys su startiniu jauduliu ir nugales lenkus!!!

  14. su pirma pergale. Sėkmės rytoj ir geresnio oro.

  15. Saunuoliai! Dziaugiames kartu su Jumis! Taip ir toliau.
    Nugalekite rytoj anglus!!!!

  16. Saunuoliai!!!!! taip ir toliau laikykit!!!!!JUS GALIT!!!! Sekmes rytdienos rungtynese!!!!

  17. Patikslinu rezultata . Pasirodo 25-4

  18. Na, siandien svarbiausia, kad vaikai nenusiteiktų lengvam žaidimui (žinodami vakarykščius anglų rezultatus). Būkite nusiteikę kovai, negalvokite apie lengvas pergales, parodykite žiurovans gražų žaidimą, o mes Lietuvoje laukiame rezultato kuo geriausio!
    Irena

  19. is visu atvykusiu, dydziausia palaikymo auditorija turi anglai. Vakar stebejom ju varzybas pries italus. taciau ju palaikymas buvo labai pasyvus. mes bandem palaikyti anglus, kad daugiau issinaudotu pitceriu. tai retsykiais ir jie suskanduodavo, palaikydavo savus. mums (palaikymui) gali tekti siandien labai stipriai papluseti. beje, oras ir vel blogas. lyja. vejas. salta.

  20. Laikykites!!! Mes su jumis

  21. Saunuoliai!

    kovingos nuotaikos ir sekmes!

  22. Deja siandien pries anglus (amerikiecius) pralosem 1-7 nors iki penkto pirmavome 1-0 . Pralaimejome pagrinde del metiku broko bet ir musime nebuvo viskas gerai . Visi tikriausiai tikejosi kad kazkas uz juos tai padarys.

  23. Hei, KOMANDA!!!!! visko buna, bet nusileisti ar atsipalaiduoti nevalia!!!! JUS GALIT!!!! darykit geriau vienas uz kita, niekas uz jus rungtyniu nelaimes!!!! Sekmes!!! nenuleiskit nosies – truputi sportinio pykciu ant saves!!! S E K M E S !!!!! rytdienos varzybose!!! (Viktorai, dekingas uz superini sveikinima!!!!)

  24. Siandien gerai pailsekite ir rytoj sutriuskinkite Italus nors ir kokie stiprus jie atrodo!
    Mes jumis tikime ir palaikome!

  25. 8-9 pries Italija . Per daug klaidu . Faktiskai 7 taskai per klaidas. Paskutiniame puolime turejome pilnas bazes bet seke SO . Karolis Jonaitis pramuse HR .

  26. kaip gaila del siandien varzybu…
    bet vis tiek saunuoliai, kad tik 1 tasku nusileidote.

    sekmes rytoj!
    lauksime pergales!!!!

    palaikymo komanda stipriau puskite vuvuzelas, kad priesai issigastu!

  27. EI, EI, EI!!! Uztenka, pralaimejimu limitai isnaudoti!!! Pasigailekti serganciu uz jus!!! Pasistenkit, KOMANDA!!!! Jus gi galit!!!! LABAI LINKIME IR LAUKIAME PERGALES RYTOJ!!!!

  28. vakar Darius taip pute vuvuzela, kad ji net suluzo :) mus palaike ir anglai. ir kiti gyre, kad gerai suzaidem su italais. italu komanda tai kelia cia itarimu ne tik mums, yra keletas panasiasniu i jaunius, ne i berniukus :( Siandien ryte lijo, bet dabar jau pradeda listi saulute.

  29. laikykites!
    lauksim pergales pries olandus siandien.

    linkejimai visiems ziadziantiems ir palaikantiems!!!!!

    mes su jumis

  30. gal kas zinote kaip sekasi musiskiams siandien su olandais zaisti?
    nekantrauju sulaukti rezultatu!!!

  31. Dirbam budėjimo režime prie kompo, jaudinamės labiau nei būdami Kutne…Koks rezultatas?

  32. 1-2 po pratesimo pries olandus . Neisnaudojome sansu atnesti taskus , o per pratesima du hitai vienas out ir viena klaidele

  33. labai reikalus gadino antros baZES veikejas – pavadinkim ji teiseju.
    vienas garantuotas seivas vienas ant ribos. ziurovai skandavo fu fu fu…..

  34. siandien komanda buvo kovingesne ir jei dar pramustu butuuu superrr
    ryt reikia dusinti belgus

  35. vis tiek mes jus labai mylime ir palaikome!!!

    o kaip suzaide kitos B grupes komandos?

  36. NENUKABINKIT NOSIES!!! MES JUS PALAIKOM!!!

  37. Organizatoriai i musu varzybas galetu pardavineti bielietus :) Tiek varzybose su italais, tiek siandien, musu varzybas stebejo daugiausiai ziurovu, nes tai isties grazios varzybos, uz galvu laikome ir nervuojames ne tik mes, bet ir kitu komandu treneriai, zaidejai ir palaikymo komanda susiima uz galvos. Mus labai palaiko kitos komandos, nekalbu apie baltarusius, ukrainiecius, bet mus palaiko ir anglai, italai, olandai…. :)Siandienos varzybose musu vaikai likdavo bazese, o olandai uzbaigdavo kelinius tusciomis bazemis, bet sekme buvo ju kieme. Viso labo ju vienas HR, na ir per pratesima juos lydejo sekme. Dar – per koki 3 kelini Karolis 2 bazeje puolant nukirto 2 bazes gyneja. Tas pradejo rekti, verkti….Karoliui turbut taip pat buvo sunku..mes tikrai manem kad jam bus luzus koja, bet veliau jis atsistojo ir tese zaidima. Taciau panasu, kad 2 bazes teisejas nusiteike pries mus.
    Del palaikymo – siandien suradom parduotuve, kur pardavineja visokiu dudu, vuvuzelu ir t.t. Tai musu palaikymo realiai tik 6 zmones, o olandu kokie 36 (su belgu komanda) bet musu palaikymas tikrai buvo laaaaaabai stiprus. Anglai mus fotografavo is visu pusiu :)
    Musu, fanu nuomone, jei vakar butume taip zaide pries italus – butume tikrai laimeje. Siandien dareme maziau klaidu. Truko tik siek tiek sekmes. RYT LAIMESIM!!!!

  38. dekui, Diana, kad placiau papasakojai.
    Visa diena nekantravome, laukeme ziniu, kaip vaikams sekasi. Taip sunku ir skaudu isgirsti, kad pritruko vos vos sekmes…tik vienas taskas… ir jau antra diena…

  39. vis paziuriu, bet labai veluoja informacija..
    aciu

  40. tiesa, per Eurosport2 rodo Vokietijoje vykstanti Europos vyru beisbolo cempionata. Jei draugaujate su italais – pradziuginkite juos, kad siandien 8:6 italai laimejo pries vokiecius

    rytoj vakare pusfinalis

  41. na va ir prisidudavom :( Siandien visur uzdejo zenklus draudziancius pusti vuvuzelas ir dudeles. Nors tos taisykles panasu kad labiau pritaikytos tik Lietuvos fanams. Siandien bandem palaikyti cekus (pries vokieciu-amerikonus) tai svelniai tariant buvom uztildyti. Viena toki zenkla uzklijavo tiesiai mums po kojom. Cekai gavo 3;5 nuo amerikonu. Siaip tai vokieciu-amerikonu irgi labai didelis palaikymas, jie irgi stipriai palaikantys savo komanda (plakatai, veliavels, skanduotes, dudos ir kt.)Beje jiems kazkodel leido duduoti :( na ir teisejai buvo ne ceku pusej.

  42. Tiesa, vakar nunesiau 3 milijonus daina, kad paleistu, bet taip pat buvo pasakyta, kad sorry neleisim, turim savo dainu. Niekaip nepavyko ikalbeti :( Tai va – gesina mus visokiais budais – nors musu tiek nedaug.

  43. Linkėjimai visiems. Kaip supratau iš Dianos rašymo, organizatoriai ir teisėjai jūsų bijo. Šaunuoliai sirgaliai. Laikykitės. Ištvermės šios dienos varžybose.

  44. Na ka, KOMANDA, gaila, bet nieko nepadarysi – visi laimeti negali!!!! Jums dar VISKAS PRIESAKY!!!!! Laimingai pasiekti namus!!! 😉

  45. vaikai gryzta apie 1-2 nakties.

  46. Finale susitinka vokiečių-amerikonai prieš italus.

  47. Lietuvos komanda visokiais būdais spausta tesėjų ir organizatorių sėkmingai sugrįžo namo. Pamastydamas apie nesėkmingo pasirodymo priežastis negaliu vienareikšmiškai nurodyti kas buvo blogai, visur truputi vis kažko pritrūkdavo. Gal tik vienas trūkumas aiškus -neturime sportinės bazės, negalime pritraukti daugiau vaikų, nėra rimtos konkurencijos.
    O organizatoriai pasiekė savo – finalą laimėjo vokiečių amerikonai. Jų traukimą jautėme visa turnyrą.

  48. viskas vyko pagal „ANU“ plana, nera ko daugiau ten vesti ir nervinti vaikus

  49. manau kitamet sansas vel bus ir plius reikia pasiekti kad butu filmuojamos varzybos rasomos apeliacijos ir tt kad teisejai kurie akyvaizdziai dao klaidas turetu spaudima
    sekmes d

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos