Krčanda s TOI TOI – turnaj kadetek – 2011

Lietuvos merginu softbolo komanda pirma karta dalyvauja tarptautiniame oficialiame turnyre Prahoje. Zinoma, laimeti nesitikime, bet zaisti, semtis patirties, tikrai, yra is ko ir yra ko.

Daugiau info:

http://www.eagles.cz/modules.php?op=modload&name=online&file=index&do=info&akce=77&pda=2&admina=

Žilvinas V.  

 

 

 

 

 

 

5 Responses to “Krčanda s TOI TOI – turnaj kadetek – 2011”

  1. atvykom greitai ir sekmingai. 10val LT laiku buvome Prahoje. Po to treniruote, shoping’as saltibarsciai, pramogos ir poilsis. Siandien jau prasideda varzybos. Grupe labai stipri, tad bent pasizaisim.

  2. Merginos elgiasi labai sauniai, zaidzia pagal galimybes. Rytoj tikimes lengvesniu komandu, nes siandien vien cempines mus tarse. 13 – 2 gavom nuo cekiu ir 12 – 0 nuo lenkiu (pradzia buvo sauni, prisidirbo beveik viska per viena juoda kelinuka).

  3. Saunu, kad 2 taskus parnese (nuo cempioniu). Gaila, kad vis dar nerodo kada siandien zaidziat ir su kuo. Sekmes panelytem :) Tikiuosi savo uzsivedimo sokio nepamirsot!!!

  4. Sveiki, sestadienis Prahoje labai spalvingas buvo musu komandai. Iskovota pirmoji pergale 8 – 7 pries Cekiu komanda, idomois, nors ir nepergalingos antros rungtynes, ekskursija po Prahos senamiesti, ir asaros, ir dainos, ir trenerio virta sriuba, ir pamestas Agnes fotikas, ir vel atrastas – viskas per viena diena. Ryt laukia trejos varzybos, ir tik vakare startuosim namo. Su artejanciom sventem jus, del musu nesijaudinkit, komandos merginos jauciasi puikiai. Oras puikus, gal truputi vejuota.

  5. Sekmadienio varžybose merginos jau žaidė ženkliai geriau nei prieš tai. Pirmose rungtynėse, tik vienu taškeliu (12-13) nusileido priešininkėms, o antras (7-3) ir trečias (12-4) rungtynes laimėjo.
    Merginų žaidimas gerėjo kiekvieną dieną su kiekvienomis rungtynėmis, o jei šiandien galėtume turnyrą kartoti iš naujo, tikėtina, kad galėjome būti pirmame šešetuke. Dabar merginos liko 11-tos iš 14-os komandų.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos