Lietuvos beisbolo čempionato berniukų finalai

Pasibaigė 2011 metų Lietuvos berniukų (iki 12 metų) beisbolo čempionato reguliarusis sezonas. Šiais metais Lietuvos U12 pirmenybėse dalyvavo 6 komandos. Be pralaimėjimų rungtyniavo visas 20 pergalių iškovojusi Kauno „Lituanica“ pirmoji komanda. Finale „Lituanica“ I susitiks su praėjusių metų nugalėtojais Vilniaus „Sporto vilkais“, o dėl trečiosios vietos kovos „Lituanica“ II ir pirmenybių debiutantai Radviliškio „Bėgiai“. Finale ir mače dėl trečiosios vietos bus žaidžiama iki 2 pergalių.

Šiandien Vilniuje praeitų metų čempionai Sporto Vilkai žaidė pirmas finalines rungtynes su per šį sezoną dar nė karto nenugalėta Kauno Lituanica komanda. Po atkaklių rungtynių vilniečiai šventė pergalę rezultatu 12 – 8. Kauniečiams, visą sezoną skynusiems tik pergales, tai netikėtas rezultatas, įstūmęs kauniečius į kampą. Dabar jie nebeturi galimybės atsipalaiduoti ar taupytis, nė vienų likusių rungtynių jie nebegali pralaimėti. Vilniečiams – atvirkščiai, ši pergalė įkvėpė pasitikėjimo ir suteikė psichologinį laisvumą. Juos nuo čempionų vardų skiria tik viena pergalė iš dviejų bandymų, tiesa, pergalę teks pasiekti  Kauno aikštėje.

Birželio 15, Kaunas.

Kauniečiai, nebeturėdami kur trauktis, rimtai nusiteikė finalo serijos antroms rungtynėms ir pasiekė įtikinamą pergalę prieš Sporto Vilkus rezultatu 19 – 6. Serijos rezultatas tampa lygus 1-1. Lieka trečios, lemiamos varžybos. Laimi – čempionai, pralaimi lieka antri. Lemiamose varžybose vilniečiai „išsitraukia sutaupytus kozirius“ ir įtikinamai laimi rezultatu 13 – 1. Vilniaus Sporto Vilkai apgynė čempionų vardus, Lituanica beisbolininkus lieka tik užjausti, blizgėję visą sezoną nepasinaudojo šansu čempionų taurės parvežti į Kauną.

Vilniaus Sporto Vilkai 2011 Lietuvos  berniukų (U12) beisbolo čempionai! Sveikinimai komandai, vyr.treneriui Virmidui, treneriai Irutei, Sporto Vilkai klubo prezidentui Raimundui Kalantai.

Gaila, bet dar neturiu informacijos kaip sekėsi mažasis finalas, kur susitiko Radviliškio „Bėgiai“ ir Kauno Lituanica 2.

Žilvinas Vodzinskas

3 Responses to “Lietuvos beisbolo čempionato berniukų finalai”

  1. prisidedu prie sveikinimu! Valiooo!!!

  2. Lieka tik palinket, kad ir toliau vystysis LT beisbolas ir visi neisvaziuosi i US klubus losti

  3. Lietuva turi kiek žinau bent kelis talentingus beisbolo žaidėjus, kurie žaidžia užsienio komandose, kaip US ir pan. :)

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos