12U Pasaulio čempionatas

1 diena – KELIONE i Taipeju.

Šiuo metu sėdim Helsinkio oro uoste. Išlaipino visus iš lėktuvo. Ne, nieko neprisidirbom :) tik kažkodėl atidėjo skrydį. Atskridus į Helsinkį laukėm apie 4 valandas skrydžio į Honk Kong. Pirmas valandas vaikai lakstė po brangiąsias DUTY FREE. Po poros valandų lakstymo visi sutūpė, kas su PSP rankose, kas žiūrėjo filmus….kiti (čia aktyviausias pasirodė Renatas) pradėjo kalbinti aplinkinius. Taip vaikai susirado azijiečių porelę, kuri pamokino naujo žaidimo kortomis (foto).

Paskutinėmis žiniomis turim pakilti 2:55 (vietoj 23:40). Vaikai nuvargę. Tik tiek, kad gryžtant iš lėktuvo, atgal į terminalą buvo išdalinti 8 EUR kuponai maistui. Vaikai užkando. Sumuštinis 3.90, Pepsi 0.5 – 3 EUR.  Akys krypsta į už lango šviečiančią Hilton reklamą. Kas žino kur nakvosim šianakt ???  Mes laiko turim, o panašu, kad daugelis iš čia esančių (ypač kurie mažiau keliavę) svaigsta nuo daugelio dalykų ir apie beisbolą nelabai prisimena.

Dabar gal tiek.

Jei bus laiko  – papildysiu :)

Reik dar informuoti čempionato organizatorius, kad keičiasi mūsų skrydžiai.

************************

2 diena – Helsinkis….

gal kiek vėliau aprašysiu mūsų nuotykius kaip atkeliavom iš Helsinkio į HongKongą. Nes dabar turiu limituotą laiką prie interneto HongKonge, Marriot viešbutyje. Apsistojom čia kokiom 5 val. Touj kelsiu vaikus, nes 8:35 skrendam į Taipėjų.

Įkelsiu keletą vaizdų, kuriuos aprašysiu bunant Taipėjuje.

 

 

 

10 Responses to “12U Pasaulio čempionatas”

  1. Ištvermės ir sekmės Jums. Smagu, kad surandi laiko parašyti. Mums viskas labai įdomu:::)))))))))

  2. Antra diena Helsinkyje. Po 15 min turetu laipinti i lektuva Tikekimes neislaipins atgal.

  3. Pagaliau iskrido… :)

  4. Laukiam žinių iš Hong Kong. Kaip norėčiau ten būti…

  5. pagaliau „gavau“ interneta, tai siek tiek brukstelsiu. Po pusantros valandos vaziuosim i atidaryma. Bet prima siek tiek apie pirmas varzybas. Gavom tikrai rimciausius varzovu. Ar gali buti geriau – japonai, Kuba, Kinu Taipejus……….??? Zaidziam pries Pasaulio beisbolo elita. Siandien varzybos su japonais baigesi 16:0 Japonai pradejo varzybas pastate mums kairi pitceri. Nors mes atmusem tik viena hita, bet siaip buvo visai neblogos varzybos, Tikrai galvojom kad bus baisiau. Neapsijuokem :) padarem gal 3 rimtesnes kalideles, bet graziu momentu buvo daugiau. Mus palaikyti susirinko nemazai zmoniu (na tiek palaikymo mes dar niekad neturejom) Musu palaikymas atejo su plakatais, skandavo. O netrukus skanadavome visi kartu, tai jie prisijungdavo prie musu skanduociu, tai mes prie ju.
    Vakar tokiu paciu laiku (10 val ryto) turejom treniruote. Daugelis vaiku skundesi kad karsta, nors buvo debesuota. Siandien oras gerokai geresnis – nei debeselio :) be to „pasiseke“ su dugoutú, gavom sauleta puse. Zinoma po kiek laiko oganizatoriai atnese du skecius, bei nese ivairiausius ledo gabalus.
    Daug apie varzybas nerasysiu – turbut galima rasti nemazai info IBAF puslapyje.
    pasistengsiu brukstelt po atidarymo. Nors grysim apie 8 vakaro. Po to vakariene. Ryt vel varzybos ryte. KUBA :)
    Koks bus atidarymas, net neisivaizduoju, nes spaudos konferencija buvo panasi i atidaryma. Kalbos, pasirodymai ir t.t. Renginyje buvo ne tik IBAF prezidentas, bet ir Taipejaus meras, bei Taiwano premjeras. Kaip dirbo prmjero apsauga, tai buvo galima ziureti kaip i atskira show.
    Baigiu. Teveliai, bukit ramus, visi sveiki, visi geros nuotaikos. Viskas OK.

  6. Sėkmės Jums. Lengvas pavydas apima skaitant. Laikykitės.

  7. sekmes Jums visa sirdimi su mis

  8. milim jus sekmes

  9. sskeitom stebim kas dena sveikinam
    UZ LETUVA suvenijam komanda ir zedzem tik uz LIETUVA
    o musu vaikei visi tobules dekoem vesem vaikam trenerem
    uz palaikima
    sekmes laukem sugristant

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos