Krčanda s TOI TOI – turnaj kadetek 2012

Pernai (2011 metais), Lietuvos merginų softbolo komanda pirmą kartą dalyvavo tarptautiniame oficialiame turnyre Prahoje. Laimėjus trejas varžybas bendroje įskaitoje merginų kmanda užėmė 11 vietą (iš keturiolikos)

Šiemet turnyre registravosi net 20 softbolo komandų – 14 iš Čekijos, po 2 iš Lenkijos ir Maskvos (Rusija), po vieną iš Slovakijos ir Lietuvos.

Penktadienį ir šeštadienį merginos sužais po dvejas varžybas.

Tvarkaraštį galima rasti čia

http://www.eagles.cz/modules.php?op=modload&name=online&file=index&do=schedule&akce=97&pda=2&admina=

Softbolo aikštės web kameros adresas:

http://89.24.132.153:850/view/index.shtml

 

 

 

 

8 Responses to “Krčanda s TOI TOI – turnaj kadetek 2012”

  1. O ko neparasot, kad baxurai irgi Cekijoi losia? 😀 Kad laimejo 2 varzybas.

  2. Pony league vaikinai U-16 Čekijoje
    Pirmos varžybos prieš Brno Technika . Nekilo ypatingo vargo . 16-0 po keturių kėlinių viską pasako. Antrosios prieš Izraelio rinktinę sunkesnės. Ypatingai dėl to kad jie pralaimėjo pirmas varžybas anglams 5-10. Izraelio komanda visais įmanomais būdais apeliuodami teisėjams , trukdydami metikams bandė laimėti . deja jiems nepavyko . 7-0 mūsų naudai . Ryt 12 h su anglais išsiaiškinsime kas grupėje bus pirmi.

  3. Šaunuoliai vaikinai!!!!
    Laukiam daugiau naujienų apie vaikinų ir merginų rezultatus!

  4. Zinau tiek kad vaikinai pralose anglams o merginos laimejo 2 varzybas.

  5. Vaikinai vakar 5:8 pralose anglams. Ir nors pas juo zaidzia 3 japonai , keli amerikonai to neturejo buti . Palyginimas . Per pirmus tris kelinius atmustas tik vienas hit per kitus tris devyni hit.
    Gynyboje daugybe klaidu ir dabar teks zaisti pries Vokieciu amerikonus . Tai zymiai stipresnis varzovas negu butu tekes jei butume laimeje .
    Merginos pirmose varzybose gana lengvai susitvarke su Lenkijos Zory komanda 8:0 . Antrosios varzybos pries Storm buvo zymiai sunkesnes nors rezultatas to neatspindi . Po pirmo kelinio atrode kad sansu pas mus nedaug nes varzovu metike mete labai stipriai ( 2 SO ir vienas i ora) . Bet antrame puolime pradejome pastatymu ir uzstatymu taktika ir taip pavyko ismusti ja is veziu . Septyni taskai per antra , po to dar trys treciame bei keturi ketvirtame o ir gera gynyba 14:0 . Tik paskutiniame savo puolime varzoves pelne du taskus.
    Siandien paneliu laukia du stiprus varzovai del patekimo i pirma astuntuka.

  6. Šaunuolės merginos! 11 vieta iš 20 rezultatas tikrai geras. Esu matęs Čekijos ir Slovakijos komandas žaidžiant, tai tik galiu pasakyti – šaunuolės!

  7. odziezy uzywanej

    Beisbolo fanai » Blog Archive » Krčanda s TOI TOI – turnaj kadetek 2012

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos