Tradicinis draugiškas turnyras Kutno Lenkijoje 2012

Tradicinis draugiškas turnyras Kutno Lenkijoje

Kaip ir kiekvienais metais gegužės pirmomis dienomis daugelis Lietuvos jaunųjų beisbolininkų vyksta į Kutno dalyvauti draugiškame turnyre. Čia vienas geriausių beisbolo aikštynų Europoje, o ir orai tomis dienomis, įprastai, būna labai gražūs. Tai puiki galimybė pažiūrėti kas ko išmoko per žiemą, pasitikrinti komandų jėgas žaidžiant lauke tikroje aikštėje. Ten galima pajausti tikrąją beisbolo dvasią. Gaila, bet Lietuvoje mes neturime net panašios aikštės, todėl tenka važiuoti tokį kelią ir susimokėti kaimynams už dalyvavimą. Ta proga priminsiu, kad Vilniaus beisbolo aikštės klausimas savivaldybėje vėl bus svarstomas gegužės 8 dieną. Reiktų vėl telkti jėgas, kad galėtume pakovoti dėl aikštės, nes priešiškos jėgos, stimuliuojamos neaiškių interesų, nesėdi rankų sudėję. Taip kad kaip toj dainoj: „pabandom iš naujo…“.

Į Kutno vyksta po dvi berniukų komandas iš Kauno, ir Vilniaus, po vieną iš Kauno raj., Radviliškio. Gaila uteniškiai vėl neranda galimybės sudalyvauti toje šventėje, galėtume ten sužaisti Lietuvos komandų turnyrą.

Vilniečiai šiais metais važiuoja žiemą įsigytu klubo autobusu ir dar, kaip visada, maloniai padeda Grigų šeimyna, priimdama dalį žaidėjų į savo prabangų septynvietį. Na, o kitos komandos maloniai nustebino organizuotumu, išsinuomavusios didelį dviaukštį autobusą, atvyksta visos kartu.

Vilniečių autobusą vairuosiu aš, Žilvinas V., o komandas „vairuos“ treneris Justinas Raupėnas. Išvykstame balandžio 28 ryte 8.30 nuo Geležinio Vilko Statoil, o grįžti žadame gegužės 2 vėlai vakare. Kaip seksis Lietuvos komandoms tikimės turėti galimybių jus informuoti šio straipsnelio komentaruose.

Žilvinas V.

12 Responses to “Tradicinis draugiškas turnyras Kutno Lenkijoje 2012”

  1. Sveiki, vilnieciu abu ekipazai saugiai ir sekmingai pasieke Kutno miesteli, isikureme vietineje sporto bazeje bei laukiame vakarienes, kuri, kaip sake organizatoriai, bus soti kaip pietus. Musu komandos pirmos atvyko i turnyra, laukiame kitu, kuriu ko gero nebus tiek daug kaip zadejo organizatoriai. Nuotaikos geros, oras puikus, pakeliui buvo virs 30 laipsniu, tikimes puikiai praleisti laika. Nauja klubo autobusa buvo smagu vairuoti.

  2. Saunuolis vairuotojas – saugei nuvezes vaikucius! Vat tik auto. nera naujas – taciau saugus (tvarkingas).

  3. labas vakaras,

    kaip sekasi Vilniaus komandoms Kutne? Gal kas zinote rezultatus?

  4. sveiki, mažieji kiek žinau pirmas varžybas BLR pralaimėjo 8-9, nors pirmavo 8-0… Bent jau taip mano jaunuolis informavo..:)

  5. Sekmadienio kovos Kutno
    Ryte pirmos kadetu rungtynes su Kauno Lituanica. Sporto vilkai jau per apsilima atrodo gan vangiai, tad ir rungtynes nieko gero nezadejo. Kaunieciai jau pirmu puolimu atrodo galingai bei pelno du taskus. SV puolimas beviltiskas. Antru puolimu kaunieciai dar pelno du taskus, varydami i nevilti vilniecius. SportoVilkams antras puolimas sekmingesnis-uzpildytos visos bazes bet tasku pelnyti nepavyko. Kauno vyrukai ir treciame kelinuke pelno taska -0-5. Tuo metu pabudo Sporto vilkai, o Lituanica jau buvo atsipalaidavusi. Vilnieciai pelno 6 taskus ir persveria rezultata savo naudai. Toliau vyko apilyge kova ie pagrindinis rungtyniu laikas baigesi 8-8. Pratesima sekmingiau suzaide Sporto Vilkai ir rungtynes laimejo rezultatu 14 -11. Kaunieciai pikti, net nusifotografuoti kartu nepanoro.
    Po siu rungtyniu lekeme ziureti kaip sekasi berniukams kurie zaidzia su Brest 1. Tablo rode 8-0 vilnieciu naudai, bet po to naturalus atsipalaidavimas, prasidejo nepataikymas, klaidos, o rezultate pralaimeta 8-9.
    Vel begam su kadetais zaisti su aikstes seimininkais Kutno komanda. Cia visai cirkas. Lenkai nuliniai, o musiskiai po pirmo kelinio pirmaudami 9-2 sugebejo pralaimeti lenkasms 12-13. Gal ir gerai – lenkams svente, o musiskiams visvien vienodai sviecia-jokios riakcijos.
    Berniukai antrose rungtynese rimtai padirbejo ir “uzverte” Brest 2 komanda rezultatu 15 – 6.
    Rytoj laukia naujos kovo ir nauji nuotykiai, o dabar visi ilsisi.

  6. Smagu skaityti Žilvino ,,žinias“, verčia šypsotis.
    gero jums visiems žaidimo ir laisvalaikio.

  7. Dėkui, Žilvinai, už naujienas. Sutinku su Jolita, smagu skaityti:)
    Laukiam šiandienos rezultatų.
    sėkmės!

  8. Pirmadienio varzybas pradejo vyresnieji susitikimu su Kauno Lituanica. Kaunieciai buvo pilni ryzto atsirevansuoti uz vakaryksti pralaimejima, nors nelabai tikejo savo sansais, bet jiems padejo vilnieciai visiskai nededami pastangu, kad rimciau pasipriesintu kolegoms is Kauno. Pralaimeta 2 – 13. Kaip pajuokavo treneris Justas: “galetumem laimeti jei Romantas eitu dar 12 kartu musti”.
    Sekancios varzybos berniukai susitiko su Lituanica. Ir cia vaizdas panasus, bet pastangu berniukai dejo daugiau, tiesa, to neuzteko. Pralaimeta kaunieciams 15 – 4. Rimti pokalbiai….
    Treciose varzybose berniukai daug rimciau emesi dorotis su Tigrais ir jiems tai pavyko. Tigrai iveikti 19-13.
    Karsta, sausa ir vejuota. Visi sveiki. Siandien vakarieniavom kepdami desreles ant lauzo – smagu ir skanu.

  9. Gal geguzes 1-oji bus sekmingesne:)
    Norim pergaliu!!!!

  10. Gaila, kad vilniečiai tinginiauja :) reikia tikėtis, kad ugnelė bent šiandien atsiras :)

  11. Didesni berniukai jau ruosiasi rungtynems su Lituanica, kuri vakar irgi pralaimejo Kutno komandai 5-6. Mazyliai dar miega.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos