Lietuvos jaunučių rinktinė jėgas išbandys Pasaulio beisbolo čempionate Meksikoje

Sekmadienį ryte, kai  Londonas ruošis olimpiados uždarymui, Lietuvos jaunučių (iki 15 metų) beisbolo rinktinė išvyks į Pasaulio beisbolo čempionatą Cihuahua, Meksikoje.  Pirmą kartą Lietuvos istorijoje jaunučių komanda turės galimybę žaisti su Pasaulio beisbolo elitu.  Teisę dalyvauti Pasaulio beisbolo čempionate, be Lietuvos, iškovojo šeimininkė Meksika, Kinų Taipėjus, Kuba, Venesuela, Brazilija, Argentina,  Aruba, Bahamai, Honk Kongas, Nikaragva, Honduras, Indonezija, Vokietija ir Ukraina. Viso 16 rinktinių.

Mūsų komanda į Chihuahua atvyks porą dienų anksčiau aklimatizacijai. Komandai teks apsiprasti ne tik su meksikietišku karščiu bei drėgmę, bet ir pajusti,ką reiškia žaisti 1.400-1.700 metrų virš jūros lygio.  Meksikos beisbolo federacija mielai sutiko padengti  maitinimo ir viešbučio išlaidas už papildomas dienas. Ačiū Meksikos beisbolo federacijai!

Atidarymo ceremonija vyks rugpjūčio 16 dieną 20 val vietos laiku (Lietuvoje bus ankstyvas rugpjūčio 17 d rytas, 5 val.). Iš karto po ceremonijos  varžybos Meksika- Kinų Taipejus.

Mūsų pogrupis, pirmajį ratą žais Estadio Monumental Chihuahua stadione. Šis stadionas talpina 15 tūkstančių žiūrovų!

Pasibaigus pirmajam ratui, didžiajame stadione liks 1-2 vietas užėmusios komandos. Likusios komandos persikels į mažesnius, bet vistiek lietuviui sunkiai įsivaizduojamo dydžio, beisbolo aikštynus. Estadio Parral ir Estadio Cuahtemoc in Cuauhtemoc city – abu aikštynai gali priimti virš 5 tūkst žiūrovų!

 

http://beisbolcuauhtemoc.net/?p=5240

 

 

 

 

Rugpjūčio 13 dieną prie mūsų rinktinės prisijungs beisbolo treneris Kirk Gillard iš San Diego, JAV

 

Jis padės Lietuvos rinktinės vyriausiam treneriui Virmidui Neverauskui.

 

********************

Taigi, mūsų varžybų tvarkaraštis:

19 Responses to “Lietuvos jaunučių rinktinė jėgas išbandys Pasaulio beisbolo čempionate Meksikoje”

  1. Cia galima paziureti Meksikos rinktines zaideju foto. Gerai nuauge atrodo
    http://www.femebe.net/modules......8;sid=1319

    O cia veliau irgi galima ieskoti informacijos apie varzybas
    http://www.ibaf.org/en/

  2. Labas rytas, tik ka gavau zinute – visi laimingai pasieke viesbuti ir isikure. Kelioneje sekesi normaliai, tik gal kiek istampe ilgi procesai Hustone, tvarkant muitines ir kitokius formalumus. Tiek pradziai.

  3. taip, atvykom gerai. Houstone visos proceduros isvargino stiprokai. Gerai kad turejom virs į val tarp skrydziu, tai viska spejom laiku. Skrydis is Frankfruto i Houstona labai nenuvargino, nes skridom 2 aukstu lektuvu. Is Houstono i Chihuahua skridom gal kokiu 50 vietu lektuviuku. Nors Chihuahua gyvena apie 800 tukst gyventoju, tarptautinis oro uostas nedidelis. Islipus is lektuvo dar stoviniavom, zioplinejom, fotkinomes salia lektuvo ir niekas musu nevijo eiti greiciau i vidu. Oro uoste panasu kad irgi lauke tokios dideles grupes atvykstant, todel migracijos ir muitines proceduras susitvarkem sklandziai. Is oro uosto i viesbuti visa kelia musu autobusa lygejo 2 policijos automobiliai. Kaip paaiskino gide, taip bus visa laika, taip priklauso pagal protokola. Po vakarienes vaikai sulindo i baseina ir miegot..
    Siuo metu komanda isejo pasikeisti pinigu ir gal kiek pasizvalgyti. 13 val isvykstam pasitreniruoti. Zinoma bus karsta, ziuresim kaip seksis treniruotis.
    Meksikos komanda apsistojo tame paciame viesbutyje jau pries pora dienu. Mes esam antra komanda. Jie norejo pasitreniruoti/pazaisti su mumis, bet…jie juk is musu pogrupio, mums ir taip teks su jais zaisti. Kitas dalykas, su Meksikos rinktine labai nori suzaisti bet kuris kitas salia esantis klubas. Todel jie kiekviena diena vyksta vis i kita miesta ir zaidzia su vietos komandomis.

    Linkejimai is karstos Meksikos

  4. smagu skaityti! parasykite dar:)
    linkejimai visiems

  5. SVEKI LIKE TEVYNEJE! SENDIENA ZAISIME DRAUGISKAS RUNGTINES SU VIETINEIS – (CIHUAHUA) JAUNIMU, KIEK SUPRATAU SIA INICIATYVA PARODE SEIMININKAI. TAI VYKS 10 VAL IR MANAU NEBUS LABAI KARSTA. IKELIAU KELES FOTO I FEISBUKA IS PIRMOS TRENIRUOTES. SEIP PRIEMIMAS LABAI SAUNUS, ZMONES CIA LABAI MALONUS, VISI SIPSOSI IR KALBINA KAS MES IR IS KUR? NORS PASAKIUS RETAS KURIS ZINO MUSU MIELA LIETUVELE. TACIAU MANAU KAD PO SIO CEMPIONATO TOKIU ZENKLIAI IR LABAI ZENKLIAI SUMAZES.

  6. šaunu šaunu! didžiausios sėkmės mūsų lietuvaičiams! 😉

  7. Los jugadores:

    1.-Neverasukite Nomera 2.-Aleksandravievis Adoman 3.-Jonaitis Matas 4.-Jonaitis Karolis 5.-Balandia Mawis 6.-Ratkeviwis Viktoeas 7.-Papinuikas Keistapan 8.-Tiluyfis Keistanpan 9.-Driekas Augotosus 10.-Mordunas Lutas 11.-Voicuis Augustus 12.-Bentys Domantas 13.-Teickunas Domantas 14.-Seigedan Matas 15.-Diskevicuis Eevinas 16.-Gaveilcikan Dzwigas 17.-Teipa Romantan 18.-Auskslwolis Aenas

  8. Tokių pravardžių patys būtume ir nesugalvoję, šaunuoliai meksikiečiai. :)

  9. Is there a Official Tournament website. Real Time Ticker of games being played. Photos of Ceremony, teams, etc.

  10. to Hanna – please check link in 1st comment from Diana.

  11. Kadangi Jonaičių pavardė ir vardai yra grynai meksikoniški, tai autoriai neturėjo ką ir patobulinti…

  12. Nenusiminkit, mes Jus labai palaikome! Kartais skausmingi pralaimejimai virsta didelemis pergalemis! Ir jei is visko pasisemsite patirties, ismintingai ivertinsite gautas pamokas, palaikysite vieni kitus ,tapsite sipria,uzgrudinta komanda garsinancia Lietuos varda pasaulyje. Linkiu sekmes ir pergales pirmadieni!

  13. Šaunuoliai, nesvarbu kokie ten rezultatai svarbu gavo progą pažaisti su geriausiomis rinktinėm su geriausiais žaidėjais kurie ateityje tikrai žais MLB. Tad sėkmės komandai.

  14. Skaitom, sergam ir palaikom! Sėkmės!

  15. relevant site

    blog topic

  16. buy here pay here account buyers

    Beisbolo fanai » Blog Archive » Lietuvos jaunučių rinktinė jėgas iÅ¡bandys Pasaulio beisbolo čempionate Meksikoje

  17. sneak a peek at this site

    Beisbolo fanai » Blog Archive » Lietuvos jaunučių rinktinė jėgas iÅ¡bandys Pasaulio beisbolo čempionate Meksikoje

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos