Tarptautinio Z-Cup 2009 taurę laimėjo „Sporto Vilkai“.

Lapkričio 21-22 dienomis dvi Vilniaus beisbolo komandos dalyvavo tarptautiniame turnyre Z-Cup 2009 (Brno, Čekija).

Kelionės pradžia neatrodė džiuginanti. Net šeši komandos vaikai susirgo likus dienai iki kelionės! Dar keturi vaikai susirgo nuvykus. 

Pirmąją varžybų dieną pirmoji “Sporto Vilkų” komanda laimėjo visas tris rungtynes. Ir pusfinalyje susitiko su Brno “Technik” komanda. Baigiantis rungtynių laikui, prieš mūsų puolimą rezultatas lygus 6:6. Puolimą pradėjo Marius Balandis,  atmuša  HR ir parneša pergalingą tašką. Pusfinalį laimim 7:6. Finale “Sporto Vilkų” pirma komanda susitiko su Prahos “Eagles”1 komanda.  Nors kova buvo atkakli, baiginėjantis rungtynėms mūsų komanda pirmauja 9:5, bet po čekų komandos HR ir atneštų 4 taškų, čekai išlygina rezultatą baigiantis rungtynių laikui. Pratęsimas. Čekai puola ir parneša 1 tašką. Rezultatas 9:10. Mūsų puolimas. Ir turim 2 outus, bei pilnas bazes. Mušti eina Pupa ir gauna 2 straikus. Tačiau trečias smugis atneša komandai pergalę – Home run ir 4 taškai!!! “Sporto Vilkai” laimi finalą 13:10. O Pupa pelni geriausio turnyro žaidėjo prizą. Z-Cup 2009 taurė “Spoto Vilkų” rankose.

Antroji mūsų komanda užėmė 19 vietą, tačiau beveik visiems žaidėjams tai buvo jų pirmosios varžybos. Vaikai gavo neįkainojamos patirties, bei daug gerų įspūdžių. 

Galima pasidžiaugti, kad į šį turnyrą palaikyti savo komandų vyko net 7 tėveliai. Tai – Algirdas ir Jolita Balandžiai, Valdas Jonaitis, Gintaras ir Diana Pupininkai, Žilvinas Vodzinskas, bei Giedrius Trumpa. 

Komandų treneriai – Virmidas Neverauskas ir Irutė Juršėnaitė.

6 Responses to “Tarptautinio Z-Cup 2009 taurę laimėjo „Sporto Vilkai“.”

  1. Ačiū už nuotraukas ir aprašymą, smagu paskaityti ir akis paganyti.

  2. Tikėjausi, kad tu Žilvinai aprašysi varžybas. Bijojau, ką nors „prisimeluot“. Aš neturiu statistikos po ranka, be to gal labai moteriškai parašiau :)

  3. jo statistika nekenktu
    d

  4. Labas visiems, gal žinote kaip vaikų sveikatos
    Antanuko, Luko ir kitų

  5. Lukas kaip ir sveikas. Bet Luko tėtis susirgo :( Tikiuosi daugiau iš keliavusių niekas nesusirgo?

  6. ANTANAS GERAI SVEIKSTA TEMPERATUROS NETURI BET SIA SAVAITE NIEKUR NELEISIM KAD NEATKRISTU SEDI NAMIE IR KRIUKSI KAD JAU ATSIBODO, CIA PAGRINDINIS KIAULIU GRIPO POZYMIS
    VISIEMS GEROS SVEIKATOS
    ANTANO TETIS

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos