Pogrupio varžybos Pasaulio čempionate Meksikoje

Viešbutyje gyvenam su visom savo pogrupio komandom, todėl prasilenkdami žaidėjai nužiūrinėja vieni kitus, aptarinėja kaip turėtų žaisti vienas ar kitas žaidėjas, komanda. Hondūro komanda ta, kuri atrodo panašiai kaip ir mes. Kitos komandos………tikrai sunku patikėti kad visi jų žaidėjai penkiolikmečiai. Žinoma, Meksikoje 120 mln gyventojų, žaidėjų atranka čia didžiulė. Tarkim iš Chihuahua valstijos, kur gyventojų virš 2 mln, į rinktinę pateko 3 žaidėjai.

Taigi, varžybos LIETUVA-HONDŪRAS

Į aikštę atvykom porą valandų anksčiau. Virmidą labai supykdė tai, jog aikštės taip ir nespėjo paruošti kvadrato treniruotei. Aikštės čia neįtikėtinos, tačiau toliau beveik viską daro ne mašinomis ar spec įranga, bet žmones, todėl po tokią didžiulę aikštę vaikįčioja apie 15-20 žmonių su kastuvais, kirstukais, virvėm, kurias itiampia linijų braižymui ir t.t

 

Na ir prie viso to, dar apie 10 žurnalistų norinčių paimti interviu ar nufotografuoti apšilimo metu.

Po pirmo kėlinio rezultatas buvo 0:1. Antrą kėlinį abi komandos apsigynė be taškų. Trečią kėlinį Hondūras parsinešė 9 taškus. Iki trečio kėlinio vidurio ant pitčerio kalnelio stovėjo Marius Balandis, po to jį pakeitė Romantas Trumpa. Nuo ketvirto kėlinio mėtyti pradėjo Matas Jonaitis ir tik septinto kėlinio pabaigoje jį pakeitė Domantas Trinkūnas. Tik penktam kėlinyje mums pavyko parsinešti du taškus. Romantą Trumpą priešininkai į bazę išleido už „ball‘us“, antrą bazę jam pavyko pasivogti, o po Luko Pupininko hito parnešė pirmą tašką. Sekantis mušė Karolis Jonaitis – 2 bazių hitas. Viktorui Ratkevičiui pramojus trečią striką, po ketčerio klaidos pavyko nubėgti į bazę, o Lukui parnešti antrą tašką. Toliau trečias strike outas paliko bazėse Karolį ir Viktorą. Septintą kėlinį pradėjom rezultatu 2:10.  Mūms užpulti nepavyko, o priešininkams parnešus 2 taškus, prie dviejų out‘ų teko pripažinti pralaimėjimą.

 

15 Responses to “Pogrupio varžybos Pasaulio čempionate Meksikoje”

  1. Ahoj!!! Kur palaikymo komandos entuziazmas, ar jau palūžome? Nereikia bijoti „baisių“ rezultatų, priimkime tai kaip krikštą. Ir krepšinį ne nuo pirmų turnyrų laimime. Meksikonai, šikniai, nemoka beisbolo žaisti – „spardo gulintį“. Lai jie atvažiuoja pas mus krepšinio sužaisti…
    Sunku būti pirmiems lietuviams tokiame čempionate, komandos gaila, bet aukščiau dabar tik mėnulio pirmenybės beliko, kuriose būtinai turime sudalyvauti.
    Junkimės atlikėjos Liepos dainą -„Nepasiduok“ ir pirmyn į kovą.
    Pirmyn vaikinai, parodykit ką galit, šansų dar yra įveikti ne Europos komandą. Mes tikime jumis.

  2. Vat kur tikras sirgalius. Žilvinai, puikus palaikymas. Vaikinai, reikia pergalės…

  3. Valio!!! Pagaliau pirma pergalė Pasaulio čempionate. Lietuva pirma Europos komanda Pasaulio čempionate įveikusi komandą iš kito žemyno. Rezultatu 19 – 9 įveikta Indonezijos komanda. Tai lyg balzamas širdžiai. Meška šaunuolis – atmušė kamuoliuką už tvoros (HR) – įsivaizduoju Adomo plačią šypseną. Šaunuoliai, rytoj Ukrainiečius pasistenkite užversti – jūs tai tikrai galite. Meksikonai, šikniai, nesugebėjo sklandžiai transliuoti varžybų, bet vis vien kantriai laukėme ir pamatėme kaip šauniai jūs žaidėte (kai darėt klaideles strigdavo internetas, tai mes jų, galima sakyti, ir nematėm).
    Pirmyn, vaikinai + šauni mergina, nepasiduokim, kovokim, mes jus labai palaikom. „Ant kalno mūrai, joja Lietuviai…“ (čia Bratkai).

  4. Su pirmaja pergale, jus saunuolai! Mes su jumis!

  5. Labai džiaugiamės. Aišku, su tokia Meksikonų transliacija nervų kainavo daug. Valio, valio, valio :)))))))))))))

  6. Net pakartojimas užstrigo, tai įsivaizduoju kaip sunku buvo stebėt, kai žaidė. Sveikinimai ir laukiam kitų pergalių

  7. Na va, ir komentatoriai atsigavo :)
    Su pergale! Nesustokit, taip ir toliau! Nors nerasom, bet naujienas sekam. Kai nesiseka, sunku tinkamus žodžius surasti palaikymui. O va Žilvinas šaunuolis- bet kokiu momentu sugeba įkvėpti :)

  8. Jo, jo – „nepasiduok, Lietuviskas paukstie – NEPASIDUOK“ Taip vaikai truputi aktyviau pradejo zaisti ir rezultatas. Aisku kaip visada yra savu niuansu taciau tai „diskusijoms prie apskrito stalo“. Taip, taip Bratucha zodziu nepamirsome tik gal per retai juos panaudojame – soriukas. Mes tikrai pasistenksime, kad visi jus ir mes butumem patenkinti likusiu varzybu rezultatais – MES UZ LIETUVA!!!

  9. Va čia tai „NEPASIDUOK>…“, va čia tai parodė charakterį mūsų vyrukai – ištraukė prakištas rungtynes. Vakar rungtynių galas nepavyko prakišom ukrainiečiams, už tai šiandien po pratęsimo Lietuvos komanda įveikė Indonezijos beisbolininkus rezultatu 14 – 10. Pratęsimo metu Marius nedavė priešininkams net pažaisti – trys „sraikautai“ ir pergalė mūsų. Po geros valandos Lietuvos komanda pradeda paskutines Pasaulio čempionato rungtynes. Čia yra šansas atsirevanšuoti ukrainiečiams, bet ar dar turi vyrukai jėgų? „Pabandom iš naujo, nors esam pasauly tik trys milijonai…“ – čia Bratkai.

  10. VALIO!
    Šaunuoliai, su pergale. tai bent varzybos – su pratesimu!!!!

  11. visit this backlink

    Beisbolo fanai » Blog Archive » Pogrupio varžybos Pasaulio čempionate Meksikoje

  12. Muscle building Supplements

    Beisbolo fanai » Blog Archive » Pogrupio varžybos Pasaulio čempionate Meksikoje

  13. moved here

    Beisbolo fanai » Blog Archive » Pogrupio varžybos Pasaulio čempionate Meksikoje

  14. click through the up coming webpage

    Beisbolo fanai » Blog Archive » Pogrupio varžybos Pasaulio čempionate Meksikoje

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos