U15 Kroatijoje Sisak mieste kovos tik dėl pergalės

Lietuvos jaunučių rinktinė U15 liepos 17 – 21 dienomis dalyvauja kvalifikaciniame Europos čempionate Kroatijoje Sisak mieste. Čia dėl vienintelio kelialapio į pagrindinį Europos čempionatą susikaus keturios komandos. Tai šeimininkai Kroatijos komanda, Slovėnijos, Lenkijos ir Lietuvos komandos. Tik pergalė šiame turnyre atveria duris į Europos elito tarpą. Prieš dvejus metus  Švedijoje lietuvaičiai turėjo realų šansą tai padaryti, bet … nepadarė. „Pabandom iš naujo…“- kaip toj dainoj. Šios sudėties Lietuvos komanda pajėgi laimėti šį turnyrą, bet kartais dar ir sėkmės prireikia. Linkiu komandai sėkmės bei atsilaikyti ne tik prieš varžovus, bet ir prieš Kroatijos karščius.

Naujienas iš Kroatijos skaitysime komentarų skiltyje.

Rezultatus ir kitą informaciją rasime čia: http://www.scorekeepers.org/tornei/ceb/2012/2012.php

Čia, taip pat, tikiuosi,  galima bus  „gyvai“ stebėti rungtynių eigos aprašymą.

Žilvinas V.

18 Responses to “U15 Kroatijoje Sisak mieste kovos tik dėl pergalės”

  1. Pagrindine grupe su autobusu jau 6 ryte buvome vietoje. Kazkaip labai greitai pavyko atvaziuoti . Prisejo palaukti 3 valandas kol kas nors cia atejo . Tada mus ileido i kambarius nors musu laikas tik nuo 14 h . Kaimo turizmo sodyba su gerais kambariais , graziais vaizdais , patogiu interjeru viduje bei lauke. Aisku suaugusiems dar vyno , likeriu , trauktiniu ragavimai ir rūsiai..
    Visi sveiki ir zvalus . Dabar zaidzia kortomis ir laukiame kitu ekipazu kurie yra dar 100-200 km nuo musu.
    Virmidas

  2. Tikiuosi, kad ir likę ekipažai pasiekė paskirties vietą ir visa komanda jau kartu. Šiandien 13 val. Lietuvos laiku sėskime prie kompiuterių ir junkimės prie Sisako.

  3. Cia Vilniaus rinktine vaziuoja?

  4. Kaip suprantu, jau galima sveikinti su pirma pergale :)

  5. Smagu buvo stebėti, kaip lietuvaičiai nugalėjo Kroatus 14 – 7. Rytoj su Lenkais. Virmidas Šimanskiui žadėjo Lenkus daužyti. Turėtų būti smagios varžybos, įdomu, ar Virmidas tesės žodį?

  6. Matau, kad lenkus daužo :) Šaunuoliai:)

  7. Jo, lietuvaičiai apdaužė lenkučius, bet ir tie netylėjo. 24 – 14 – rezultatas kaip salės žaidime nuo stovo. Atkreipiau dėmesį, kad aplamdyti šonus lenkučiams buvo pasitelkta net 18 žaidėjų iš kurių net 7 sužaidė metiko pozicijoje. Kaip ten Matas laikosi, ar piršto neskauda?
    Smagu – trys rungtynės – trys pergalės ir visi 20 rinktinės narių turėjo galimybę pažaisti aikštėje bei įnešti savo indėlį į pergales. Linkėjimai!!! Šaunuoliai!!!

    Sėkmės likusiose varžybose.

  8. Sveiki, dekui Zilvinui uz pagirimus, taip tiesa nebuvo paprasta nes sunkokai sekesi piceriams, ir dar tai kad padarem nemazai klaidu. Del sios priezasties turejome karstyje praleisti net 3 val. 15 min. kas tikrai ateiciai jegu nepridejo. Apskritai vaikai yra saunuoliai, stengesi, dirba ir laikosi tvirtai. Dar yra pirmosios aukos Augustas pabuvojo ligoninej nes kliuvo i skruosta is kamuoliuko, bet viskas sekmingai, jis kartu su komanda, Giedrius buvo taip pat pas daktarus nes gavo silumini smugi, jis taip pat jau su komanda ir net po ligonines paskutini kelini atpicerevo. Zciu uz palaikyma ir tikimes dar dvieju pergaliu!!! Linkejimai is SISAKO :-)))))

  9. Siandien buvo tikrai sunki diena. Karstis sieke 38 laipsnius, o varzybos prasidejo 12 val. Taigi aiksteje 1.5 val atsislimas, po to varzybos dar virs 3 val. Vaikai aiksteje praleido virs 5 val ant karscio. Na ir kaip niekad labai reikejo mediku pagalbos. Augustui Driukui per apsilima kamuoliukas pataike i skruostikauli. O po keliu minuciu lenku zaidejui kamuoliukas praskele antaki. Tai i ligonine vaziavo abieju komandu zaidejai. O po kiek laiko i ligonine vaziavo ir Giedrius. Dabar viskas gerai. Vaikai ilsisi. Ryt zaidziam pries slovenus.

  10. Siandien suzaidem graziai. Per 1;20 val po keturiu keliniu laimejom rezultatu 17:1. Oras irgi tai neskriaude kaip vakar, buvo tik apie 35 laipsniai, ir sioks toks vejukas. Po varzybu vaikai vaziavo i McDonald o vakare kepemes kepsnius. Pries miega jau beveik tapo tradicija suvalgyti dideli arbuza. Ryt pecius suremsim su kroatais. Liko tik viena kova iki tikslo. Palinkekit mums sekmes.

  11. Musu begalinis palaikymas sirgaliams, kad audringai lydetu komanda kovoje!!!

  12. Sėkmės ir palankaus vėjo.

  13. Sveikinu su pergale. Visos alei viena varžybos laimėtos. GROŽIS.

  14. Actually no matter if someone doesn’t understand after that its up to other users that they will help, so here it takes place.

  15. please click the next web page

    Beisbolo fanai » Blog Archive » U15 Kroatijoje Sisak mieste kovos tik dėl pergalės

  16. proehbrakah.com

    Beisbolo fanai » Blog Archive » U15 Kroatijoje Sisak mieste kovos tik dėl pergalės

  17. Tania pozyczka

    Beisbolo fanai » Blog Archive » U15 Kroatijoje Sisak mieste kovos tik dėl pergalės

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos