Šeimų rungčių varžybos

 

Vasario 27 dieną, šeštadienį, Sportimos treniruočių salėje vyko beisbolo fanų tėvų – vaikų rungčių varžybos. Šeimos suformavo komandas, vienoje komandoje du asmenys – vienas iš tėvų ir vaikas. Tokiu būdu prie starto linijos stojo 23 komandos, sudarytos iš tėvų, sūnų, mamų, dukrų ir brolių. Visus skaitovus galiu patikinti, kad visos komandos atkakliai kovojo ir siekė kuo geresnių rezultatų, tik sekėsi ne visiems vienodai. Bet šiose varžybose didžioji sėkmė buvo dalyvavimas, bendravimas. Geriausiai rungčių varžybose sekėsi be konkurencijos startavusiam Virmidui su dukra Nomeda, o konkurencinėje kovoje geriausius suminius rezultatus parodė Vytautas su sūnumi Napaliu, antrus suminius rezultatus parodė eiklieji Valdas su sūnumi Karoliu, treti liko Vytautas su sūnumi Povilu. Mamų grupėje geriausiai sekėsi Aušrai su sūnumi Ignu ir Irenai su dukra Monika. Daug vilčių teikusi, su sūnumis startavusi Aistė, jau pirmoje bėgimo rungtyje gavo traumą, kuri trukdė sėkmingai baigti bėgimo rungtį.

Geriausią rezultatą mėtymo į taikinį rungtyje pasiekė Darius su sūnumi Roku. Čia noriu priminti, kad Darius yra žaidęs beisbolą vienoje komandoje su Virmidu. Geriausią rezultatą šaudyklinio bėgimo rungtyje pasiekė Valdas su sūnumi Karoliu. Čia noriu priminti, kad Valdas vienas geriausių bėgikų iš taško A į tašką B. Geriausią rezultatą mušimo nuo stovo į taikinį rungtyje pasiekė Vytautas su sūnumis Napaliu ir Povilu. Čia noriu priminti, kad mušimas Vytautui ne naujiena, jis juk rytų kovų menų žinovas (ten visi visus ir visur muša). Nugalėtojai buvo apdovanoti vertingais prizais.

Apie trisdešimt varžybų dalyvių dalyvavo linksmojoje dalyje – vėlyvi pietūs Karališkoje kibininėje. Pietų metu buvo aptarta beveik du šimtai svarbių klausimų, o vaikai, tuo metu, išmėtė beveik visas sniego krūvas buvusias netoliese. Per pietus beisbolo fanų komanda Vilniaus Vilkų Vilkai (U100) gavo pasiūlymą aikštėje susigrumti su jau labai patyrusia, kelerius metus iš eilės, įvairiose lygose skinančią čempionų titulus,- Krivių Pjankių komanda. Atrodo, kad sezonas žada būti sunkus.

Atsiskaitant už pietus gimė komandos šūkis: „Vilkas vilkui vilkas“, o tai liudija, kad ožiams čia ne vieta.

Buvo linksma ir malonu, gaila, kad ne visi varžybų dalyviai galėjo dalyvauti.

Žilvinas V.

3 Responses to “Šeimų rungčių varžybos”

  1. Šaunuoliai, kad atrandate laiko tokiam bendravimui. Tai labai svarbu ir mūsų augančiai kartai. Kas per komanda Krivių Pjankiai, kas treneris?

  2. Del Kriviu pJankiai (nesupratau ar jie Pjankiai ar jie ponai Jankiai – gal du viename) tai daugiau info gali suteikti Antanuko tetis Darius Gerasimavicius.

  3. Labai smagu buvo dalyvauti seimu turnyre- tikiuosi, kad tai taps gera tradicija. Butu puiku, kad sekanti karta dalyvautu daugiau teveliu.
    Tikiu, kad Vilniaus Vilku Vilku komanda istiesu pavyks suburti ir kad si pavasari dar ne karta susitiksime ir garbingai pasipriesinsime vaiku,berniuku, Kriviu Pjankiu, bei kitoms komandos, kurios panores su mumis susirungti…:)

    Aciu seimu turnyro organizatoriams!

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos