Tee Ball Vilniaus derbis

Sekmadienį Vilniuje vyko Tee Baal žiemos čempionato (U12) Vilniaus derbis. Iki šiol pralaimėjimo kartėlio nepatyrę Vilniaus Sporto vilkai du kartus susitiko su antroje turnyrinės lentelės vietoje žengiančia, ambicinga Ąžuolyno komanda.

Šios dienos varžybose Sporto vilkai į aikštelę išbėgo labai puikios nuomonės apie save ir apie savo „nuostabų“ žaidimą.  Komanda nedemonstravo jokio kovingumo, labiau priminė tingius zuikius, nei sportuojančius vilkus. Vieną kėlinuką  Tingūs zuikiai užbaigė nesugebėję „išmušti“ iš žaidimo trijų Ąžuolyno komandos puolėjų, mušti leido visiems devyniems puolėjams. Toks akibrokštas varė į neviltį ne tik trenerius, bet ir žiūrovus. Tuo pasinaudojo, pakiliai rungtyniavę, Ąžuolyno berniukai ir pelnytai nuplėšė nuo Sporto vilkų nenugalimųjų etiketę. Ąžuolynas įveikė Sporto vilkus rezultatu 7 – 6.

Antrose rungtynėse Sporto vilkų žaidimo „košmaras“ tęsėsi. Nors gynyba ėmė gerėti, vis vien po dviejų kėlinukų Ąžuolynas pirmavo 4 – 0. Tuo metu prasidėjo mistinis atsivertimas. Iš Tingių zuikių komanda ėmė transformuotis į Sporto vilkus, ketvirtame  kėlinuke išlygindami rezultatą, o per du sekančius pelnydami pergalingus taškus. Sporto vilkai nugalėjo Ąžuolyno komandą rezultatu 8 – 5.

Ąžuolyno komandos kovingumas teikia daug vilčių. Kviečiu visus rasti galimybę atvykti į baigiamąjį Tee Ball žiemos čempionato turą Vilniuje, universaliame Sportimos aikštyne, kovo 19 dieną (penktadienį).

Žilvinas V.

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos