Vilniečiai berniukai Trebič mieste (Čekija)

Vasario 10 ketvirtadienį BC Vilnius berniukų (U12) komanda išvyko į Čekiją, kur dalyvaus uždarų patalpų žiemos čempionato ture Trebič mieste. Tai Virmido komandų paruošimo strategijos dalis, kuria siekiama, kad komandos kuo daugiau rungtyniautų su stipresniais varžovais. Tai labai naudinga išvaduojant komandos žaidėjus iš psichologinių pančių, ruošiantis  žaisti tarptautinėse arenose.

Į Trebič miestą, vietinio trenerio Pavel Juzek kvietimu, vilniečiai išvyko pirmą kartą. Treneris Pavel Juzek papasakojo, kad visos Brno apylinkių komandos žiemą žaidžia Trebič miestelyje, nes tai pigiausia salė, bei paslaugos iš aplink esančių.

Nuvykę vilniečiai apgyvendinti geromis sąlygomis ir nebrangiai. Treneris Virmidas džiaugiasi, kad čekai priėmė lietuvaičius į savo žiemos čempionatą. Čia Virmidas tikisi pasisemti tiek žaidybinės, tiek organizacinės patirties bei dar įvairių svarbių smulkmenų. Gal ateityje čekai atvyks ir į mūsų organizuojamus turnyrus.

Nuvykti vilniečiams pavyko sėkmingai. Čia galima pasidžiaugti Algirdo Balandžio pagalba vairuojant bei įdėtomis pastangomis ruošiant klubo autobusą kelionei. Per 15 valandų komanda pasiekė Trebič miestą, kur jau buvo užsakytas puikus, švarus viešbutis su gera virtuve. Nors komandoje keletas berniukų kosti  – sergančių nėra. Rytoj 9:20 vietos laiku komanda stoja rungtyniauti.

Priminsiu, kad po savaitės į tą pačią vietą ir tais pačiais tikslais vyks jaunoji  (U10) Vilniaus beisbolininkų komanda.

Žilvinas V.

10 Responses to “Vilniečiai berniukai Trebič mieste (Čekija)”

  1. Linkiu vaikams sėkmės. Pirmas varžybas laimėjo.

  2. ŠAUNUOLIAI. Jolita, tu būsi spec. korespondento/vairuotojo atstovas spaudai Lietuvoje? Lauksim ir toliau gerų žinių! Šiandien lyg ir turės dar vienas varžybas?

  3. DŽIAUGIAMĖS PIRMĄJA PERGALE. TAIP IR TOLIAU!

  4. antas laimejo. dabar zaidzia del pirmos vietos.

  5. Šaunuoliai vaikai ir treneris – laimėjo ir trečiąsias. Užimta pirma vieta. Rytoj lietuviukai dar draugiškas – parodomąsias kaip žaist reikia parodys, ir namo.

  6. VALIO!!!!

  7. Gal kas zinot kada visi saunuoliai ryt planuoja gryzt?

  8. 19.00 gavau žinutę, kad išvažiavo. Jei kelionė truks kaip ir į priekį (15valandų), tai Vilniuje bus apie 10-ą ryto.

  9. Namo pajudėjo apie 19 val. Planuoja grįžti 9-10 ryte. priklauso nuo oro sąlygų. Kai sužinojo, kad pas mus šalta, sniegas ir dar laukiama apie 20 šalčio nustebo. Ten šilta, pavasaris.

  10. Šiandien mažyliai Čekijoje jau sužaidė 3 rungtynes, 2 iš jų laimėjo. Liko dar 3. Palinkėkime sėkmės! Vienos rungtynės trunka 30 min.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos