Rumunai nušluoti nuo kelio

Gaila, bet dėl sudėtingų prieigų prie tiklapio negalėjome operatyviai informuoti apie berniukų čempionato eigą.
Taigi, paskutines rungtynes pogrupyje berniukai žaidė su rumunais. Tai papildomą motyvaciją turėjusios rungtynės dėl nekorektiško elgesio Lenkijoje prieš du mėnesius.
Lietuvaičiai puolė pirmieji, bet per pirmą puolimą taškų pelnyti nepavyko, bet ir priešininkams mūsų gynyba per pirmą kelinį neleido pelnyti taškų.
Nuo kalniuko visas rungtynes puikiai mėtė Adomas, kečerio pozicijoje puikiai žaidė Ervinas Diška.
Antrame kėlinuke po M. Nedzvecko atmušto hito užimta pirma bazė, o po Karolio Jonaičio įspūdingo trijų bazių hito, Matas Nedzveckas pelno pirmą tašką. Dar vienas Karolio Patumsio atmuštas hitas ir Karolis Jonaitis pelno antrą tašką.
Trečiame kėlinuke po Ervino Diškevičiaus atmušto hito užimta pirma bazė, Matas Sirgedas atmuša hitą, Matas Nedzveckas atmuša hitą, o Diška ir Sirgedas pelno taškus.
Apsiginti vis pavyksta be taškų, puikiai mėto Meška.
Ketvirtame kėlinyje pasipylė hitai. Karolio Patumsio hitas, Luko Pupininko hitas, Mato Jonaičio hitas, Balandžio dviejų bazių hitas, Diškos hitas, Sirgedo dviejų bazių hitas ir Pupa, brolis Matas, Balandis, Diška pelno dar keturis taškus.
Penktame ir šeštame kėlinyje mūsų berniukams užpulti nepavyko, o priešininkams, atmušus keletą hitų pavyko pelnyti du taškus.
Septintame kėlinyje priešininkai keičia metiką ir dar vieną tašką parneša Balandis, o po keitimo išėjusio Tito gražų pramušimą linija pro 1 bazę sugauna jo skriaudikas Lenkijoje.
Priešininkams taškų pelnyti berniukai nebeleidžia. Lietuviai laimėjo 9:2 ir grupėje užėmė 3 vietą.
Meška, gudriai kaitaliodamas metimo stiprumą, savo priešininkams įmetė 12 „strike out“.
Komandos nuotaika pakili, kovinga (diena ir naktis palyginti su pirmomis rungtynėmis).

Žilvinas Vodzinskas

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos