Pirmadienis Los Angeles

Nuostabi viešnagė Kalifornijoje tęsiasi. Nepaliaujami dovanų srautai, nepakartojami rungtynių epizodai, pramogos… O mes, Lietuvoje likę, turim pastovų užsiėmimą ieškoti informacijos visuose įmanomuose, net pačiose netikėčiausiose vietose. Vieni pranašingus sapnus bando išsišifruoti, kiti vis bando prisiskambinti savo vaikui, kiti laukia ir naršo internete – visi turi darbo.

Apie pirmadienio įvykius, kaip jau tapo įprasta, mums maloniai ir dalykiškai rašo vyr. treneris Virmidas Neverauskas: „Sveiki. Dar viena diena praejo. Is ryto dalis vaiku zaide boulinga, kita dalis veike skirtingai. Vakare tik vienerios rungtynes pries Ladera Ranch (dabartiniai šeimininkai, 2008m. jie viešėjo Lietuvoje. Ž). Po gero apsilimo, kaip ir visada, prasidejo pasikeitimas dovanomis. Aisku, ju dovanos nusvere musu dovanu svarstykles. Vien Oukleis akiniai kiekvienam ka reiskia. Ju kaina apie 100 USD. Man, kaip treneriui, netgi su Pirates zenklu (apie 200 USD). Dar maikutes, dar dvi uniformos komandoms. 14 nauju graziu zaliu salmu. Nerealu. O taip pat Sam kaimyno dovana – 5 lazdos, kuriu kaina, minimum 100 USD. Dabar jau reikia rasyti padeka i Ladera Ranch facebook puslapi.

Galvojau, kad tai sugadins žaidimą, bet, visa laime, zaideme gerai. Komanda pries kuria zaideme irgi gera. Du zaidejai tai is vis „topiniai“. Mesk ka nori, vis tiek atmus. Jie ir padare ta zaidima. Faktiskai visi taskai po ju atmusimo. Kiti irgi muse, bet musu gynyba dirbo labai gerai. Pirma kelini mete Titas, visus kitus Pupa. Jie atidirbo gerai. Musimas irgi buvo neblogas, bet varzovai zaide be klaidu. Rezultatas 3:4 varzovu naudai. Paskutiniame kelinyje turejome begika trecioje bazeje ir bandeme pavogti namus (nes metikas mete apie 65 mph ir sansu atmusti daug nebuvo) – deja nepavyko, nors truko nedaug.

Nors ir pralaimejome bet zaidimas patiko. Ziurovai, o ju buvo nemazai, taip pat buvo suzaveti.

Gaila, kazkam vienam „nereikėjo“ maiselio su dovanomis. As jiems jau buvau sakes,- jei jus paliksite tai as tikrai neieskosiu kas paliko. Man tai pravers kazkam atsidekoti. Taigi, kas namo gris be akiniu (superiniu), tai žinokite, kad tai tas vaikas kuriam „nereikėjo“.

Pagarbiai Virmidas“

Sporto Vilkai 3 – 4 Ladera Ranch

Bendras Los Angeles turo rezultatas po 5 rungtynių yra 2 – 3. Mus, likusius Lietuvoje džiugina, kad jau galime demonstruoti kokybišką žaidimą, džiugina varžybų rezultatas – mes niekuo nenusileidžiame toms, tikrai stiprioms komandoms, džiugina žmonių geraširdiškumas ir dar daug kas džiugina…

Nuotraukų galima rasti čia: http://sportovilkaivisitsdistrict68.shutterfly.com/

Žilvinas V.

9 Responses to “Pirmadienis Los Angeles”

  1. jei tai antanas paliko
    padaryciau 50 .

  2. as tai ramus – vieni akiniai vis tiek mane pasieks…

  3. :) na ka, nereikejo uz 100 usd, tai tiks akiniai pirkti Disneyland’e uz 18 usd su Miki ant remelio.

  4. Labai nustebino Virmido pagyrimų gausa žaidimo klausimais, todėl drįsau juos savavališkai pabraukti.

  5. Bet turiu pastebėti „iš kur berniukui tiek drąsos“ :-))), kas dėl akinukų, tai manau kad „tai kaip mokykloj gavus neigemą pažymį bus duotas šansas ištaisyti į 10-tuką“ na bent manau kad taip butu teisinga.
    Dar kartą – šaunuoliai VAIKAI, ačiu visiems, tame tarpe ir treneriams.

  6. o kaip antradienio rezultatai????????

  7. 4:3 (Vilkai pralaimejo), bet supratau, jog labai gerai suzaide, facebooke yra daugiau info.

  8. Ups, tai pirmadienio rezultatas.

  9. jo cia pirmadienio as tai skaiciau
    face booke yra naujos kelios fotkes is sios nakties zaidimo

    http://www.facebook.com/#!/gro.....038;ref=ts

    bet kaip supratau bent tiems amerikonams kur apssitojes antanas su matu rezultatas nesvarbu
    gal tai teisingiausias poziuris
    maziau streso ypach vaikiams
    bet senukams indomu

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos