12U Pasaulio beisbolo čempionato akimirkos

 

 

 

 

Ech, pradęjau rašyti apie šiandien dieną, bet supratau, kad daug nežinot, todėl būtų sunku pradėti nuo šios dienos.

Ištryniau tai, ką parašiau ir delioju kitaip:

Taigi, mums tik atvykus, mūsų komandai buvo priskirtas gidas Chris, kuris visą laiką rūpinasi mūsų komanda. Jis gyvena gal pora stotelių nuo mūsų viešbučio, bet nakvoja viešbutyje, nes pasiruošęs padėti mums 24 val per parą.

Taigi, šiandien turėjom  laisvą dieną ir Chris mus pavežiojo po miestą. Pirmiausia važiavom su metro apie 45 min kur uzkilom keltuvais ir galėjom gėrėtis Taipejumi iš aukštai.  Galit sakyti – žvaigždžių ten nepamatysit…Deje, jus suklysit :) Sužvaigždėti čia galima tik išlipus iš metro, nes mūsų gidas pranešė, kad atvyksta beisbolo  komanda iš LT. Apsauga mus pasitiko nuo metro stotelės. Lydėjo kol užkilome į kalną, tada mus perdavė policininkui, kuris ėjo ten kur mes :) Po apžvalgos turo gryžom panšiai. Tik tik kad kol valgėm MacDonalde, apsauga sėdėjo irukė, kol mes pavalgysim.

Negalėčiau išpasakoti visų istorijų, kaip žmonės pamatę mus pradeda kalbėti, kad žiūrėk, čia beisbolo komanda iš Lietuvos, ar kaip apgaulestauja, kad nelaimėjom prieš japonus…. Nei kiek neperdenant, čia  mus žino, čia džiaugiasi mus pamatę (lyg pamatytų didžiausią žvaigždę.

 

OK Atsijungiu

 

**************************************

 

Nukopinau laiska kuri rasiau teveliams i e-pasta vakar

 

 

sveiki,

labai nepergyvenkit del brazilu. Jegas kaupiam HonKongui. Labiau patyrusius pitcerius treneris laiko sekanciai kovai,
Is tos kovos gal tik tiek, kad tikrai suzaidem prastai, o brazilai voge bazes iki pat pabaigos. Tokiam karstyje buvo gaila ziureti i vaikus, kaip jie neturi jegu padaryti trecia outá, bet ir dar labiau kankinasi budami karstyje (gynyboje)
Oras sianien buvo laaabai ne lietuviskas. Nepaklausiau keik, bet manau tikrai ne maziau 32 ir giedrao. Vaikams kisau ir amoniako pauostyti. Ir kaip uzsakyta – musu vel sauleta puse. Suoliukas beveik nepalaike komandos – jiems per karsta buvo. Tai ka kalbeti apie tuos kurie buvo aiksteje ir dar taip ilgai gynyboje…Povila is ketcerio pozicijos teko keisti grynai del karscio.

na ir viena liudnesn zinute. Vakar Mindaugui per treniruote kamuoliukas pataike i zanda. Apie 2 cm prakirsta oda, jokio rimtesnio suzediimo (smegenu sutrenkimo, luzio ir pan) nera. Jei pamatysit kokias foto ar pan – neisigaskit. Buvo nuveztas i ligonine, apziuretas. Tikrai cia labai labai atsakingai ziuri i visus uzsigavimus.

Siandien vakare vaikai svente Renato ir Martyno gimtadienius.

Ryt laisva diena – organizatoriai ves i Zoo, rankdarbiu centra, 101 dangoraizi, bei vizitas pas Taipejaus mera

Laikykit kumscius kaip kovosim su Honkongu. Visos viltys tenai :) baisu kad jiems ta kovairgi vienintele viltis.  A, tiesa- musu pogrupyje 7 komandos, Kitam, neatvykus Zimbabvei liko 6 komandos. Todel komanda kuri liks 7 musu pogrupyje bus turnyro paskutinej vietoj. O 6 kovos su kitu pogrupiu 6 vieta. Beje kitam pogrupyje tiek su Indonezija, tiek su Filipinais kovoti galetume.

Diana

 

*****************************************

 

 

 

24 Responses to “12U Pasaulio beisbolo čempionato akimirkos”

  1. na ka, siandien laukia kova pries Kuba. Zaideju ugio vidurkis turbut apie 172. Yra ir 187 cm ugio dvylikametis ju komandoj. Pasiimsiu fotika i aikste. Pabandysiu nufotkinti kaip vezami zaidejai i varybas – su policijos palyda :)

  2. informacijos randu adresu:

    http://www.ibaf.org/en/news/20.....1d0f03d801

    Gaila, bet Kubai pasipriešinti nepavyko (0 – 15).

  3. ca mindougelio mama sssuncamme vesem linkeimus stipribes nenusssiminkit

  4. Del Kubos galeciau pasidziaugti kad pirma kelini pabaigem 0:0. Buvo ir žmonių bazėse. Be to keleta epizodu, kur kubieciai istrauke nerealius orus. Tiesa, pirmam kelinyje r.trump pagavo laaaaabai grazu ora. Gaila kitam kelinyje nepagauti daug lengvesni :( Is situ varzybu labiausiai liudejau del suoliuko – palaikymo reikejo prasyti: kas zaide su ledu, kas siaip sedejo persirengimo kambaryje. Toks jausmas lyg mums iprasta zaisti su Kuba, lyg musu komandai palaikymo nereikia…,
    Liudna, kad finansai nelaidzia vaziuoti tiems vaikams kurie myli beisbola….

  5. Ar gaila kad negalėjo pasipriešinti Kubai??? Na Kuba pasaulio reitinge dabar užima pirmą vietą, japonai – 4, Kinu Taipejus – 5.

    Kaip rašiau – žaidžiame prieš beisbolo elitą. Ar gali būti geriau???

  6. Aciu Diana, kad surandat laiko parasyti- labai miela skaityti ksip jums sekasi ir matyti nuotraukas :)
    Del pergaliu-pralaimejimu, tai tragedijos nematau… Zaidziant pries elita svarbu graziai suzaisti. O vaikai turi nerealia galimybe pamatyti kaip galima zaisti beisbola ir stiprinti savo motyvacija, siekti tobuleti :) ir gal but ateis tokie geri laikai, kai Lietuva ir beisbole bus tokia stipri, kaip krepsinyje :)

  7. tikekimes kad musu vaikei po ses kelenes tikrei douk ka ismoks gereu nei anscou ir tikrei tobules
    nenusiminkim turim leiko ismokti zeisti gerei

  8. Paziurejau varzybas ir visai nesupratau…..Nervai nelaiko- keisti sprendimai, keitimai….Pabaiga visai damuse- ateina eile geriausiu musu museju ir jie yra keiciami- ….juk gal but kaip tik siandien ir buvo ta diena kai galima buvo atnesti nors paguodos taska…….

  9. Jooo, stiprūs jie ten, rupūžės, šeimininkų komanda buvo beveik nepramušama. Tik Napaliukas įkratė vieną 2b hitą. Pirmus du kėlinukus pavyko sausai apsiginti – šaunu. Pelnyti paguodos taškų nepavyko, bet tai nėra svarbiausia. Svarbu žaisti, palaikyti vieni kitus, mokytis iš elitinių pasaulio komandų. Esu matęs ne vieną šaunią komandą, kuri negalėdama įveikti priešininkų aikštėje, užkariauja jų pagarbą gražiu elgesiu, palaikymu, skanduotėmis. Labai užjaučiu ir suprantu komandos vadovų nusivylimą, kai ant suoliuko mato abejingus, savo žaidimėlius žaidžiančius, visiškai nesidominčius įvykiais aikštelėje atsarginius.
    Tikiu, kad žaidimas vis gerės ir taškų pelnysit. Ateinančiose rungtynėse su Brazilija lengva nebus, bet po to seka lengviau įveikiami priešininkai, pasistenkite juos įveikti, o mes Lietuvoje už jus špygas laikysime.
    Sėkmes jums ten toli Rytuose.
    Statistika: http://www.cstv.com/gametracke.....=&

  10. Nemanau, kad esam kaz kuo prastesni…, jeigu LT krepsininkai pirma karta tampa pasaulio ciampionais, tai nemanau, kad musu vaikai zaidziantys beisbola yra kvailesni ar turintys maziau gabumu. Svarbu iki galo kovoti- nors del vieno taskelio,bet kuris galetu duoti/atstatyti pasitikejima savo jegom. Vaikams yra labai svarbu iskiepyti tai, kad nesvarbu kokiu rezultatu pralosi, o svarbu kad zaidi/kovoji iki galo ir tik tada priesininkai gerbs mus, o mes labiau pasitikesim savo jegom. Tegu neisizeidzia treneris, bet zaisti reikia iki galo, o jeigu nusprendei atiduoti/pasiduoti, tai nereikia to daryti paskutini puolima, nes nuo to komandos pasitikejimas, komandine dvasia tik dar labiau gali smukti. Napaliui, Povilui, kiekviena diena rasau ir stengiuosi jiems padeti patiketi savo jegom, tuo kad jie gali zaisti neprasciau uz ELITA, tuo, kad jie gali musti hitus ir zaisti be klaidu….zaisti reikia IKI GALO…

  11. Viskas dar priešaky… vaikai dar parodys kokie žvėrys po Lietuvos beisbolo laukus braido.

  12. Tik dvi komandos is Europos, viena is ju – MUSU. Palaikom trenerius, vaikus. Aciu Dianai uz zinutes, foto. Linkim visiems stiprybes, istvermes, geros nuotaikos. Bukit kaip kumstis. Laikykites. Mes visi cia – su jumis.

  13. Ir dar. Musu vaikai mokosi. Mokosi susitikti su stipresniu priesininku, mokosi nepasiduoti, mokosi pralaimeti, nusivilti.
    Mokosi buti komanda. Ir palaikyti vienas kita mokosi.
    Ateis laikas – bus rezultatai.

  14. O geras, atsidarę šią nuorodą paspauskite „REPLAY THE GAME PLAY-BY-PLAY“ matysite animacinį žaidimo atkūrimą. Fantastika, to dar neteko matyti.
    http://www.cstv.com/gametracke.....=&amp

  15. styprybes svarbu dalivauti kartu ir mokomes vaikei mokosi buti stypresne komanda sekmes milim jus mes visi ccciaa su jumis

  16. Nu ka, turim dar viena pralaimejima, bet jau su vienu tasku :) nesu profesionale to reikalo, tad negaliu ka nors blogo pasakyti nei apie trenerius nei apie zaidima. Savo vaikui irgi bandau kelti upa, atrasiau velniu profilaktiskai uz komandos nepalaikyma, nes jis is tu, kurie tik sedi ant suolelio :)

  17. Lietuvos U12 komanda pelnė pirmą tašką pasaulio čempionate, pasižymėjo Gytis Morkūnas. Pailsėkit gerai, nes rytoj turite šansą pelnyti pirmą pergalę, kovokit, atiduokit visas jėgas. Tikiu kad sėkmė nenusigręš nuo mūsų berniukų.
    Rezultatų lentelė:
    http://www.ibaf.org/en/competi.....92/results
    Dominančių varžybų eilutės gale paspauskite ant GTK, o atsidarius paspauskite „REPLAY THE GAME PLAY-BY-PLAY“ – matysite animacinį žaidimo eigos atkūrimą.

  18. Sveiki, as irgi perziurejau animacini varzybu pakartojima, bet labai daug netikslumu ten reikia skaityti kas ivyko. Perziurejus pakartojimus ir cia po 4 keliniu su Taivanu turejo buti 6-0 bet apsurdiskos ir nepaaiskinamos klaidos leido priesininkam sukti ratus aplink bazes. O del kad kazkas yra pakeiciamas tai nereiskia kad mes pasiduodame. :) Sveikinimai su pirmu tasku tai kainuos man nes uz taska pazadejau 5 porcijas ledu :)

  19. Dar vienas linksmas dalykas po varzybu su Taivano komanda sunkiai galejom nusigauti iki autobuso nes vietiniu zmoniu susirinke gatveje stabde mus prase parasu, fotografavosi su vaikais, treneriais. Autobusui pajudejus zmones gatvese mojavo, fotografavo. :)

  20. stiprybes nenusiminkite laikikite mes su jumis visada visus buceem
    sstiprinkite komandos paleikima
    mes kada nors visven laimesim
    acu uz zinute
    kaaip vaikei ar visi sveiki ir patenkinti
    visem acu
    IR MES BUSIM ELITU tik reike leiko

  21. Nieko nuostabus kad stabde jus,prase autografų.Tai pasaulinės kilmės šalis.Ten viskas sukurta žmogui,dėmesiui jam.Tai šalis,kur viskas skirta žmogui,juos gerbia,ypač svečius.Varžybų rezultatai lieka sau o jums parodo svetigumą.Europoj viskas kitaip,o ten pasaulietiškas lygis.
    Padėkokit jiems už demesį ir svetingumą,nes ko gero pamatėt pasaulį ir kitokį.
    Sėkmės jums!

  22. sveikuciai, stebiu ir as visas varzybas ir pergyvenu – na negi negali pagauti is oro jei prie pat krenta? bet susigriebiu – cia juk animacija :) is jos nieko nesimato, tik sausa statistika, nei vaiku jaudulio, nei panikos – nieko. Vytautas pralinksmino – lygiuotis i pasaulinius grandus – kiek netiketai nuskambejo. Visiskai palaikau Donata ir Diana, mums nesimato kokia vaiku bukle, o del keitimu, tai irgi pritariu – buna atveju, ir nemazai, kad prastesnis, bet geriau su nervais susitvarkantis zaidejas yra vertingesnis uz supanikavusi drauga, juk cia su vaikais turim reikala. O pralaimetose rungtynese kaip tik ir patogiausia tokius dalykus issiaiskinti, galu gale net atsakomybes naštą neš ne tik lyderiai… Jei jau patikejome vaikus treneriui, tai ir pasitikekime juo. Tegul kas nors kitas kviesis ji ant kilimo jei nores, bet ar kas tures teise? Ar suteike salygas, finansus ir t.t.? As tai esu isitikines, kad musiskiai
    laimes pries Hongkong, gal net pries Equador. Bet kuriuo atveju pasitiksiu juos kaip nugaletojus, nutiesusius Lietuvos vaikams kelia i pasaulini beisbola.

  23. Siandien „day off’as“, pailsekit.
    Geros nuotaikos jums!
    Mes su jumis!

  24. lenkem sekmes
    turim patys dok ka skepip vaikams ape dalivavima ir paaaleikima ne pinigei kalti visada reike pradety tik no save paco o vaikei ira vaike jus ismokot ir je ismoks
    skoudu ne tik jums bet ir mums del to reike moketi bendrauti su viseis roditi pavezdi
    visems scu uz paleikima uz galemibe vaikams tobuleti
    je bus geresni tam reike leiko ir saligu
    letuvoi beisbolas tei noujas puslapi pradesim jjji su viltimi kad mes busim ir ten laimetoeis
    bucoju visus vaikus uz dalivavima kantribe mes lauksim jus sugristant
    acu ir trinerems visems aaaaaaaaccccccccuuuuuuu

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos